امروز به حساب پریودی شیش هفته و پنج روزم بود.رفتم سونو کنم برای تشکیل قلب.دکتر گفت قلبی نمیبینم... یعنی ممکنه یه هفته دیگه تشکیل بشه؟خیلی دلم گرفته اخه چرا...
خیلی زود رفتی من 8هفته 4روز بود رفتم بازور پیدا کرد آنقدر گشت فشار داد گفت چیزی نیس برو آب بخور نیم ساعت دیگه دوباره بیا رفتم خلاصه بازور بلا پیدا کرد
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترم امروز مطبش نبود.توی یه کلینیک نازایی بود نمیدونم دستکاهش خوبه یانه.ولی برای هفته دیکه یه سونو ...
دختر خوب وای دکتر ها تو مطب اصلا نباید سونو کنن چون بلد نیستن دکتر رادیولوژیست که درسش خونده نه هفته به زور می بینه حالا رفتی یه مطب بابا نه هفته برو طاهری اگه تهرانی