2777
2789
عنوان

بازی با بچه ی پنج ماهه.مامانا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 25 پست
دقیقا پسر منم چون باباش زیاد خونه نیس من باهاش همین بازیارو میکنم.گاهی هم خسته میشم.همه کارام میمونه ...

آفرین، منم

اما بقول مادرشوهر کارو بذار بعدا، من بیشتر آشپزی رو وقتی میذارم که همسرم اومد یا پسرم خوابه، اگه کاریم مجبور باشم انجام بدم بهش یه جغجغه میدم و از دور باهاش حرف میزنم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
نوزادا با ماساژ دادن و لمس اجسام جدید هوششون خیلی تقویت میشه اینکه اصلا تلویزیون نگاه نکنن واقعا مه ...

آره دقیقا

چقدرم که به تلویزیون علاقه دارن من هر وری میچرخونمش که نبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=109453278]ای خداااا خوش اخلاق😍 من دقت کردم نی نی هایی که تو نوزادیشثن خوش اخلاق و خوش خندن بزرگ میشنم همینن..[/QUO

قربونت عزیزم، انشاالله

آره دقیقا چقدرم که به تلویزیون علاقه دارن من هر وری میچرخونمش که نبینه

باید خاموش باشه وگرنه برمیگردن

بخصوص به صدای تبلیغا و رنگای تصویر تبلیغا😁

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐

چقدر پسر من تخسه رو رو ئک زیاد نمیذارمش ولی همین که میذاریش مثل فرفره میرسونه خودش رو به اونطرف خیلی هم بغلی شده همش میخاد من بغلش کنم باباشم ظهر یک ساعت خونه هست شب 10 به بعد نیاد دست تنها خدا منو ببخشه گاهی ناشکری میکنم 

دردم از یارست و درمان نیز هم
وای دختر من که همش دوس داره تی وی ببینه😂😂😂 خانوما شما از کی غذای کمکی شروع کردین واسه نی نی؟

من از چار ماهو نیم حریره دادم.اره پسر منم عاشق تی ویه

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

میشه لطف کنی بگی چجوری درست میکردی و چقدر میدادی در روز؟ اذیت نشد آخه دکترا تاکید دارن تا پایان شش م ...

ن شکر خدا اذیت نشد.اول از دو قاشق مربا خوری شرو کزدم تا الان ک یه پیاله کوچیک رو میخوره

برنج ایرانی خیس کردم بدون نمک چند ساعت بعد ابشو ریختم دور.یکم ک خشک شد اسیاب کردم.شد ارد برنج.شش هف تا بادوم هم گذاشم تو اب پوستش جدا شد اونم اسیاب کردم.یکمم نبات اسیاب کردم.همه رو نخلوط کردم باز اسیاب.اخر سر از الک ریز رد کردم.موقع پخت نصف قاشق غذا خوری ازین مواد با یکم اب هم میزدم.غلظتش میشه مث دوغ مثلا.بعد رو حرارت تند تن  هم میزدم.یکم ک لعاب دار شد بر میدارم میدم پسرم

در من زنی دیوانه فریاد میزند…