شما که ژله بستنی درست کردی میشه بگید طرز تهیه اش چه جوریه؟برا مهمون زشته بذاری سر سفره؟
ژله بستنی هم خوشگله هم خوشمزه
بستگی داره بخواهی دو رنگ درست کنی یا نه ... واسه ژله بستنی اول یه بسته ژله رو با یه لیوان آب داغ قاطی کن بعد بذار یه کم سرد بشه و توش یه نصف لیوان شیر بریز و یه بستنی کوچیک وانیلی بهش اضافه کن
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه به نظرم درست کن اگه خراب شد عیبی نداره ولی اگه همین کارهایی که گفتم رو بکنی خوب از آب در میاد . راستی ته قالب رو کمی با روغن چرب کن و وقتی خواستی از قالب درش بیاری کمی تو آب داغ نگهش دار و بعد از اینکه از تو قالب درش آوردی دو سه دقیقه بذار تو فریزر تا ژله ات آب نشه
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))