2777
2789
عنوان

کدبانوها بیایدد یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 31 پست
شما که ژله بستنی درست کردی میشه بگید طرز تهیه اش چه جوریه؟برا مهمون زشته بذاری سر سفره؟

ژله بستنی هم خوشگله هم خوشمزه 

بستگی داره بخواهی دو رنگ درست کنی یا نه ... واسه ژله بستنی اول یه بسته ژله رو با یه لیوان آب داغ قاطی کن بعد بذار یه کم سرد بشه و توش یه نصف لیوان شیر بریز و یه بستنی کوچیک وانیلی بهش اضافه کن 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
شما که ژله بستنی درست کردی میشه بگید طرز تهیه اش چه جوریه؟برا مهمون زشته بذاری سر سفره؟

اینم عکس ژله هام 

واسه مهمونی هامم همیشه این مدلی درست میکنم

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم عکس ژله هام  واسه مهمونی هامم همیشه این مدلی درست میکنم

چه عالی😍😍عزیزم من که گفتم بستنی وانیلی ندارم

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
چه عالی😍😍عزیزم من که گفتم بستنی وانیلی ندارم

عیبی نداره گلم اون ژله بالایی که دو رنگه ، رنگ زردش رو با بستنی زعفرانی و ژله ی موز درست کردم 

عیبی نداره گلم اون ژله بالایی که دو رنگه ، رنگ زردش رو با بستنی زعفرانی و ژله ی موز درست کردم 

شیرم حتما میخاد؟عزیزم شما اونو با یه بسته ژله درست کردی بستنی چقد میخاد؟

راستی مارک ژله هم خیلی مهمه ! یکی دوبار با یه  مارک بد درست کردم اصلا خوب در نیومد

فرمند دارم من

شیرم حتما میخاد؟عزیزم شما اونو با یه بسته ژله درست کردی بستنی چقد میخاد؟

نصف لیوان شیر میخواد با یه بستنی از این لیوانی های کوچیک 

تا حالا استفاده نکردم من همیشه آیدین استفاده میکنم 

خخ فکر کنم باید بیخیال ژله بشم برا مهمونی

خخ فکر کنم باید بیخیال ژله بشم برا مهمونی

نه به نظرم درست کن اگه خراب شد عیبی نداره ولی اگه همین کارهایی که گفتم رو بکنی خوب از آب در میاد . راستی ته قالب رو کمی با روغن چرب کن و وقتی خواستی از قالب درش بیاری کمی تو آب داغ نگهش دار و بعد از اینکه از تو قالب درش آوردی دو سه دقیقه بذار تو فریزر تا ژله ات آب نشه 

نه به نظرم درست کن اگه خراب شد عیبی نداره ولی اگه همین کارهایی که گفتم رو بکنی خوب از آب در میاد . ر ...

اخه شیر ندارم شوهرمم نیست بره بگیره اگه درست کنم همون ساده باید درست کنم که نمیدونم ۳ تا بسته جواب میده یا نه

اخه شیر ندارم شوهرمم نیست بره بگیره اگه درست کنم همون ساده باید درست کنم که نمیدونم ۳ تا بسته جواب م ...

میتونی شیر نریزی فقط با همون بستنی درست کن 

میتونی شیر نریزی فقط با همون بستنی درست کن 

یه بسته ژلرو با یه لیوان اب داغ بنماری کنم بعد بستنی بریزم و بریزم تو ظرف؟

یه بسته ژلرو با یه لیوان اب داغ بنماری کنم بعد بستنی بریزم و بریزم تو ظرف؟

آره اگه یه سوم لیوان آب سرد هم بریزی بهتره