2777
2789
عنوان

علت ناباروری

154 بازدید | 16 پست

سلام به همه

من آزمایش های هورمون رو دادم و عکس رنگی هم گرفتم.. تا الان همه چیز نرمال بوده و لوله ها هم باز بودن.. کیست هم ندارم.. 

غیر از همسر، چه مشکلی می تونه برای زن باشه؟ 

من یک بار هم سقط داشتم..

لطفا برام دعا کنید که بارداری سالم و راحتی داشته باشم..بعد از یه سقط...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

من الان یک ماهی هست که زدم تو خط گرم کردن رحمم‌.هم خومریزیم‌ درست شده هم درد و نفخم خیلی کم شده هم ترشحات کمتر شده هم تخمک گذاریم واضح شده خیلی خوبه اینجوری

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من الان یک ماهی هست که زدم تو خط گرم کردن رحمم‌.هم خومریزیم‌ درست شده هم درد و نفخم خیلی کم شده هم ت ...

چجوری 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   
چجوری 

گرمیجات بخور

هرگزموقع ظرف شستن یاوضوگرفتن جلوی لباست خیس نشه

موقع پریودی لبنیات ترشیجات سیب درختی وپرتقال نخور

هرروزرطب بخورمخصوصاایام قاعدگی

شبهاجوراب بپوش

هرشب شکم پهلو وزیرشکمتو باروغن سیاهدانه چرب کن وروشو باپارچه پشمی یاپارچه ای که گرم باشه ببند

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
گرمیجات بخور هرگزموقع ظرف شستن یاوضوگرفتن جلوی لباست خیس نشه موقع پریودی لبنیات ترشیجات سیب درختی ...

عه من عاشق سیب و لواشکم گرمیجات بخاطر جوش زدن کم میخورم ایول دستت درد نکنه 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   
چجوری 

حلوا درست کردم هر وقت برسم‌ ی تیکه میخورم‌.عسل و سیاهدونه درست کردم روزانه میخورم‌.دمنوش چای کوهی و بابونه و گزنه زیاد میخورم‌.چندتا روغن گرم گیاهی گرفتم شکمم رو باهاش ماساژ میدم روغن سیاهدونه و کنجد و زیتون و بنه کوهی‌.

وقت طرف شستن پیش بند میبندم‌ و ی پلاستیک بزرگ پاره کردم زیر پیش بند دور کمرم‌ میبندم‌ ی شال پشمی دارم اگر دختر بذاره میبندم‌ آخه میگه بده من ببندم‌.تو غذام‌ و پایین دارچین و زنجبیل و سیر میریزم‌ البته سیر تو چای نمیشه ریخت  

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
عه من عاشق سیب و لواشکم گرمیجات بخاطر جوش زدن کم میخورم ایول دستت درد نکنه 

گرمیجات بخوردرکنارش عرق کاسنی.گل خبازی هم مصرف کن که خنکیه وضررهم نداره

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪