الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیجی کالا تخیف خفن گذاشته کفش و کتونی زیر 100 هزار تومن البته هر کی هم اورجینال میخواد مارک دار میخاد اونم داره همه برند ها رو . اینم لینک برید یه سر بزنید
چه شامپویی برای بچه هاتون استفاده میکنین؟؟اکتیو شنیدم خوبه.میگن فیروز خیلی مواد شیمیاییش بالا رفته د ...
عزیزم به شامپو نیست من برای دخترم فیروز استفاده میکنم هفت ماهشه و کلی مو داره که همیشه میبندم موهاشو. ..ولی دوستم بهترین شامپوهای خارجی رو استفاده میکنه و دخترش اصلا مو نداره همه ش به ژنتیکه
آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
موهای دخترم از ۹ماهگی شروع به رشد کرد.عزیزم نگران نباش بهش سویق بده. حرفای قوم شوهرو هم از گوش دیگت بده باد ببره من اونقد حرفاشونو به دل میگرفتم دیدم دارم مریض میشم ولش کردم. بهشون بگو خب بچس دیگه حالا چه عجله ایه. دو سه بار بگی دیگه نمیگن