2777
2789
عنوان

رشد موی کودک

8100 بازدید | 20 پست

سلام 

پسرم تو هشت ماهه.از بدو تولد کچل بود.الانم خیلی کم رشد کرده موهاش.بازم همه میگن چرا مو درنمیاره هی چرا کچله.ناراحتم.چیکار کنم.قطره آهن مولتی ویتامین شربت نئوزینک میدم بهش.چرا مو درنمیاد چکار کنم.چه شامپوی بچه ایی پیشنهاد میدین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم تا ۱۰ ماهگی موهاش کم بود ، رشد مو تو همه ی بچه ها یکسان نیست عزیزم

ینی غذا و دارو همش الکیه؟؟زینک میدم بی فایدس.البته دکترش داده  اونم ن بخاطر مو.همینجوری تقویت.

وااای دختر منم رشد موهاش افتضاحه الان ۳ سال ونیمشه بازم کوتاه  درصورتی که موهای خودم هم پر هم ...

خیلی بده .خصوصا خانواده شوهرم هی فقط ایراد میگیرن اعصابم خرد میشه.

ینی غذا و دارو همش الکیه؟؟زینک میدم بی فایدس.البته دکترش داده  اونم ن بخاطر مو.همینجوری تقویت.

آره، زیاد به این چیزا اهمیت نده، خداروشکر عیبی نداره بچه ت، چیکار داری موهاش چرا کم پشته،به مرور رشد میکنه دیگه عزیزم

خدایا شکرت....❤❤
چه شامپویی برای بچه هاتون استفاده میکنین؟؟اکتیو شنیدم خوبه.میگن فیروز خیلی مواد شیمیاییش بالا رفته د ...

عزیزم به شامپو نیست من برای دخترم فیروز استفاده میکنم هفت ماهشه و کلی مو داره که همیشه میبندم موهاشو. ..ولی دوستم بهترین شامپوهای خارجی رو استفاده میکنه و دخترش اصلا مو نداره همه ش به ژنتیکه

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...

موهای دخترم از ۹ماهگی شروع به رشد کرد.عزیزم نگران نباش بهش سویق بده. حرفای قوم شوهرو هم از گوش دیگت بده باد ببره من اونقد حرفاشونو به دل میگرفتم دیدم دارم مریض میشم ولش کردم. بهشون بگو خب بچس دیگه حالا چه عجله ایه. دو سه بار بگی دیگه نمیگن