2777
2789

همش شیرین بود،ب جز ی با چند روز خونه مامانم بودم،توی اون چند روز شوهرم اب زرشک خریده بود و گذاشته بود یخچال،اقا ما خسته اومدیم خونه هوا هم گرم،رفتم سر یخچال و اب زرشک رو سر کشیم،دیگه بعدش دلم تیر میکشید تازه فهمیدم چ غلطی کردم،خدا را شکر ب خیر گذشت.ماه آخر هم دیگه نمیتونستم خوب بخوابم،اینم بد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسرم تمام روزاش شیرین شیرین بود هیچ مشکلی نداشتم حتی روز زایمانم که باز خاطرات باحالی برامون رقم خورد.

ولی برا این بارداریم فقط روزی که فهمیدم باردارم شیرین بوده،فعلا که بقیه روزا داره با استرس میگذره😔

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

شیرین ترینش وقتی فهمیدم باردارم

تلخ ترینش وقتی تو 7 ماهگی زایمان زودرس کردم

تلخ تر اونکه 29 روز بعد دختر قشنگمو از دستش دادم😔

تلخ تر اونکه 4 ساله بعد اون دیگه باردار نشدم با هزار راه رفته و تلاش پیگیر😔

التماس دعا

تلخش  این  بود  نتیجه اشتباه یک  آزمایشگاه  فک کردم  دخترم مشکل  داره  سه روز  تا حد مرگ  گریه  کردم این گریه ها رو اولین بار تو زندگیم تجربه کردم     مجدد  رفتم  آزمایش  ولی ایندفعه  آزمایشگاه نیلو  که جزو  بهترین های تهرانه  رفتم

دکتر  اونجا  گفت  دخترت سالمه  که شد بهترین  روز زندگی من و همسرم که خوشحالی  انگار  دنیا  رو بهم  دادن 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
الهی😢😢😔خیلی ناراحت شدم عزیزم اصلا حالم بد شد یهو خیلی سخته

ببخشید کاش نمیگفتم سختتر از اون چیزی ک فکزش کنید  انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ببخشید کاش نمیگفتم سختتر از اون چیزی ک فکزش کنید  انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزم

اره خیلی سخته خیییییلی زیاد امیدوارم دلت آروم بگیره و تو آرامش باشی عزیزم .ممنونم از دعای خیرتون

منم شيرين ترين روز تعيين جنسيت بود كه فهميدم ني ني ام پسر هست و تلخ ترين روزي وقتي بود كه بهم گفتن بايد سركلاژ كنم

سخت ترين ماه هم اين ماه اخره واقعا حال عمومي ام خوب نيست

بچه ها شما مشكلي نداريد؟؟؟

همون روز اول بارداری و روزی ک اولین بار صدای قلبشو شنیدم... بدترین روزم روز آخر بود داشتم میرفتم بیمارستان ک بستری شم با شوهرم دعوای حسابی کردم و دلشکسته رفتم با چشمای اشکی و دل خون چقد دعا کردم بعد زایمان دیگه زنده نمونم☹️☹️☹️😔😔

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
منم نهم ابانم... خدا رو شکر که به سلامتی گذشته، انشاالله سالم و سلامت به دنیا میان بچه های همه مون

انشاالله

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..