2777
2789

من مدل تهرونی نمیدونم چیه 

ما مربا آلبالو درست میکنیم ، از همون برای پلو استفاده می کنیم

برنج آبکش شده ، کمی زنده تر از حالت عادی بر میداریمیک لایه برنج و یک لایه دانه های مربای البالو و یک لایه برنج و لایه بعد زعفران و گوشت قل قلی .....زمان کشیدن کنی از برنج را با شربت مربا مخلوط می کنیم که رنگ صورتی زیبایی بهمون بده و بعد سرو می کنیم . 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلبالو رو شکر بپز ولی نه مثل مربا.شیرینیش از مربا کم تر باشه و رقیق تر هم باشه.

برنج و آبکش کن. لایه لایه با آلبالو پرکن . مثلا وقتی یه لایه برنج ریختی آلبالو بدون آب بریز بعد از بش هم بریز رش دوباره برنج. آب آلبالو رو زیاد نریزیاااا، برنجت چسبناک میشه.بعد دیگه دم بزار.

آلبالو پلو رو هم میتونی با مرغ سرو کنی هم گوشت قلقلی.

دیگه مرغ و گوشت و به روش خودت بپز و دور دیس آلبالو پلو بچین.

راستی آلبالو داری این وقت سال؟

خدایا دوست دارم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792