2777
2789
عنوان

کلافه شدم از خوابایی ک معنیشونو نمیتونم بفهمم توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 61 پست

تعبیر خاصی نداره....مخصوصا مورد اول  خیلیا ازین خوابا دیدن....ولی دوتا شدن قبر و نمیدونم‌‌‌...هر خوابی ام که عینا تعبیرش مثه خواب نیست...بهش فکر نکن ذهنت درگیر بشه بیشتر ازین خوابا میبینی

وا😐😒😒😒ب خودت خوبه همچین‌چیری بگن نصف شبی🙄🙄🙄

تعبیرشه😢خو

خودم موهای تنم سیخ شد

یکی تو محلمون خواب پنج تا قبر دیده بود

قشنگ پنج نفر پشت سر هم مردن

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 10سال پیش خواب دیدم سنگ قبرموواسمموکه روش نوشته شده ولی هنوززنده ام عزیزم روانت پریشونه تعبیرخوابت شایدبه ظاهروحشتناگ باشه ولی مرگ روفقط خدا زمانشومیدونه بهش فکرنکن وذهنتوازمرده هادورکن تاخوابهای آشفتع نبینی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
وای این چه تعبیریه اخه 

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
نمیدونم چرا هرکاری میکنم اروم نمیشم 😔

قرآن بخون که هم خودت آروم بشی هم کوچولوی نازت ،استرس نده به خودت ، احتمالا زیاد فکر کردی به مادربزرگت که این خوابو دیدی،هرخوابی تعبیر نداره، انشالله سلامت باشی هم خودت هم خانوادت

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

ب نیتش خیرات کن 

منم همش خواب مامان بزرگمو میدیدم هی میگفت اگه اینجوری میشد من زنده میموندم اخر سر منم خیرات دادم گفتم توروخدا دیگه اینقدر نیا ب خوابم از اون ب بعد دیگه نیومد 

ولی سعی کن همیشه خیرات رو بدی 

خودمم همینو فهمیدم و در حدی کلافه شدم ک نمیتونم غذا بخورم از طرفی حامله ام و میدونم این حجم از کلافگ ...

همیشه خوابو به نیکی معنا کن.بعدشم هر خوابی که معنی نداره  پس الکی به خودت انرژی منفی نده 

هفت سال پرباری و فراواتی و هفت سال قحطی در پیش داری

کاش حرف زدن پولی بود تا ادما ارزششو میدونستن و هرجایی هر حرف بی ربطی رو نمیزدن...من با این حجم کلافگی و ناراحتی از حالم میگم شما اومدی مسخره میکنی?امیدوارم هیچوقت سرت نیاد