2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی دردت کجاها هست وچه زمانی شدت میگیره مثلا بعدازغذا یا هنگام گرسنگی آیا دردت وسط شکم هست وبه پشت میزنه ویاسمت وجهت خاصی ؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عزیزم میشه بگی دردت کجاها هست وچه زمانی شدت میگیره مثلا بعدازغذا یا هنگام گرسنگی آیا دردت وسط شکم هس ...

عزیزم بعدازغذادردمیگیره دردم وسط زیرقفسه سینه هست بعضی وقتابه پشت میزنه 

عزیزم بعدازغذادردمیگیره دردم وسط زیرقفسه سینه هست بعضی وقتابه پشت میزنه 

ازمن به تو نصیحت حتما برو سونو شکمی مخصوصا کبد وکیسه صفرا منم تاچندوقت پیش معده درد شدید میگرفتم درست بعداز غذا وبه پشتم میزد دکترا فکر میکردن معدم بهم قرص معده میدادن یه مدت خوب میشد دوباره شروع میشد تااینکه یه دکتر برام سونو کل شکم نوشت ومعلوم شد کیسه صفرا سنگ داره الانم واسه سرماخوردگیم وآلرژیم جراحیم عقب افتاده تاخوب بشم بعدبرم عمل کنم ازشر این دردا راحت بشم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙