سلام دوستان من چند شبه كه با شوهرم قهرم و ازش جدا ميخوابم حالا تقريبا باهم حرف ميزنيم و قهر نيستيم اما من غرورم اجازه نميده برم سر جام بخوابم چون شوهرم بهم نگفته ميگم تا وقتي اون ازم نخواسته نرم حالا اينم والا هيچي نميگه موندم توش كسي راهكاري بلده شبا جدا ميخوابم ميترسم😑بنظرتون خودم برم يا صبر كنم باز منت كشي كنه
این چ کاریه اخه تو رختخوابت بخواب پشتتو کن چ ربطی داره جدا خوابیدن تو دعوا ب قهر اه اینکارا چیه الانم بگو دلدر کمر درد دارم بخواب پیشش ولی رختخوابتو ننداز بگو یکم ماساژ بده بعد الکی خودتو بزن بخواب مثلا خوابت برده ولی لطفا دیگه اینکارو نکن تو رختخواب خودتم میتونی قهر باشیا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جات بودم میرفتم میخابیدم بعد یکم آخ آخ میکردم و دلم و میبستم ک ینی بگم دلدرد دارم و خاستم پیش تو باشم. یا اینک میرفتم پیشش میگفتم خاب خیلی بدی دیدم..لطفا ریپلای نزنید ک اینا نقش بازی کردنه و... من اگر بودم بدون شک این کار و میکردم. عزیزم دیگم هیچوقت ب هیچ عنوان جات و جدا نکن نذا. شوهرت عادت کنه ب نبودن تو یا یاد بگیره این کار و
فرداشب پاشو حسابی به خودت برس .بهترین لباس بهترین ارایش بعدم بهترین غذا وباوقارترین رفتار را داشته باش وحسابی ناز کن .ببین شب چطور میبرت پیش خودش .فقط وقار خودت رو حفظ کن .
من جات بودم میرفتم میخابیدم بعد یکم آخ آخ میکردم و دلم و میبستم ک ینی بگم دلدرد دارم و خاستم پیش تو ...
واسه حفظ رابطه نقش بازی کردن چه اشکالی داره من خیلی ازین کارا کردم خیلیم خوبه
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن