2777
2789
عنوان

پس مرداچطوری زن دوم میگیرن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 136 پست

اگه مرد این شرایط رو داشته و باشه و طلاق نده چی؟اول ۲ - عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی ۳ - عدم تمکین زن از شوهر ۴ - ابتلاء زن به جنون یا امراض صعب‌العلاج ۵ - محکومیت زن به حبس بیش از شش ماه ۶ - ابتلاء زن به هر گونه اعتیاد مضر ۷ - ترک زندگی خانوادگی از طرف زن ۸ - عقیم بودن زن ،بجای زن مرد بذارید،،،،پس اگه مردهم این شرایط رو داره و طلاق نداد باید اجازه بدن خانومات همسر دوم داشته باشن

اره دیگه پیش حیونای وحشی که ادم چیزی یاد نمیگیره😂😂😂😂😂

ایول قبول داری حیوون وحشی بیش نیستی

چقدرسنگ پسرعموتوبه سینه میزنی وازخیانتش حمایت میکنی نکنه اون نفرسوم خودتی

چقدرخوشم میادازت بالج ریپلای میکنی وشکلک خنده میذاری😏

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول قبول داری حیوون وحشی بیش نیستی چقدرسنگ پسرعموتوبه سینه میزنی وازخیانتش حمایت میکنی نکنه اون نف ...

تو از کار پسرعموم بیشتر خوشت اومده انگار پیج هفته پیشو ج میدی برو تو اب یخ یا ارامبخش بخور خوبه واست😂😂😂😂

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
چه جلز ولزی جووووون😂😂

برو بابا ...

مگه سادیسم داری کی گفت جلز و ولز هااا؟؟؟

خوشم میاد حالیت نیست خودتو میزنی به اون راه...

از شفا دادن هم گذشتی😏😏😏😏😏😏😁

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
ایول قبول داری حیوون وحشی بیش نیستی چقدرسنگ پسرعموتوبه سینه میزنی وازخیانتش حمایت میکنی نکنه اون نف ...

دمتگرم👏

اما جدی دیگه ولش کن یارو روانیه شاید اون زنه خودشه داری میسو زه...

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
تو از کار پسرعموم بیشتر خوشت اومده انگار پیج هفته پیشو ج میدی برو تو اب یخ یا ارامبخش بخور خوبه واست ...

دلم برا شوهرت میسوزه چطور این اخلاق گندتو تحمل میکنه..

البته خلایق هر چه لایق...😏😏😏😏😏😏😏😏

دمتگرم👏 اما جدی دیگه ولش کن یارو روانیه شاید اون زنه خودشه داری میسو زه...

اره بخدامنم شک کردم خودش باشه چون این میدونه ازقضیه اش وزنش نمیدونه تازه حمایتشم میکنه 

خاک برسرچنین گرگهای درلباس میشی

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
تو از کار پسرعموم بیشتر خوشت اومده انگار پیج هفته پیشو ج میدی برو تو اب یخ یا ارامبخش بخور خوبه واست ...

من می ری ..م روی تووپسرعموت خیانتکارا افتاااااااد؟

دلم برا شوهرت میسوزه چطور این اخلاق گندتو تحمل میکنه.. البته خلایق هر چه لایق...😏😏😏😏😏😏😏😏

منم دلم براش سوخت😅

من می ری ..م روی تووپسرعموت خیانتکارا افتاااااااد؟

اینجوری سوزوندن تماشا داره دختردهاتی😂😂😂😂😂

برو بابا ... مگه سادیسم داری کی گفت جلز و ولز هااا؟؟؟ خوشم میاد حالیت نیست خودتو میزنی به اون راه. ...

حال میکنم انقدر با مجازی تونستم هاپوت کنم😂😂😂😂😂

اره بخدامنم شک کردم خودش باشه چون این میدونه ازقضیه اش وزنش نمیدونه تازه حمایتشم میکنه  خاک بر ...

والا....

حتما خودشه عزیزم ولش کن لیاقت همینه...

منم دلم براش سوخت😅

همین والا😁😉