2777
2789
عنوان

پس مرداچطوری زن دوم میگیرن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 136 پست
نه بابا... منظور زنی که مثلا دادو فریاد کنه،خودزنی‌کنه و یا مثلا بچه هاش رو اذیت کنه

تعریف دقیق قانون از جنون چیه؟ میخوام بدونم جنون دارم یا نه😂😂😂😂😂آخه استرسی ام

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ۹۹ ساله هم باشه مردیهودیدی زدزیرش اونوقت اون خونه خراب کن چیکارمیکنه 

هیچی میره صیغه یکی دیگه 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

اون خونه خراب کنا زرنگترن .

زودی بچه دار میشن تا جاشونو سفت و محکم کنن .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

نکنه تو ایران نیستی؟ 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
اره همه میدونیم یه پسرم ازش داره ولی زنش نمیدونه دوتا بچم دارن

ببخشیدها بی انصافین واقعا اگه زنش مشکلی نداره چرا از پسر عموتون طرفداری میکنین که راحت بیاد بگه زن دوم گرفته...

کجا داریم میریم واقعا🤔🤔🤔

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 

کاری ک همشون میکنن!!!! میره یه خونه ی دیگه رو خراب میکنه عزیزم!!!!! چند صباحی هست و باز میره با کس دیگه 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من و نامزدم عقد بودیم چطوری تونست هنوز در عقد من بود با کس دیگه عقد کنه همیشه برام سوال موند البته ...

عقد نکرده که....صیغه کرده..

خیلی مردا دروغ میگن که عقد کردن در واقع صیغه میکنن نه عقد.

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نوارمغزمیگیرن 

اها در اون حد نیستم😂😅

آخه دقیقا حد ومرز جنون چیه؟ چ تعریف مشخصی داره

دادگه تشخیص میده گلم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکما السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد 
یه معیارهایی داره جنون یا ادواری یا دائمی

اها🙄

اها🙄

عزیزم تو این دوره همه استرس دارن 

هیچکس بدون استرس نیس