2777
2789

من چون تو روستام از بچگی مامانم منو پای گاز گذاشت😒😒

اخه تو روستا دختر باید زود کارای خونه رو یاد بگیرن که شوهر کنه

منم از ۱۲ سالگی غذا یاد گرفتم اونم ماکارونی...تا چند ماه همش میسوخت😂😂😂

شما از چه سنی آشپزی یاد گرفتید؟ سخت بود یا اسون؟ خاطره بگیر😊😊😊

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم مامانم داشت با تلفن حرف میزد برنج رو با آبش ریختم تو آب در حال جوش اومد تا بالای قابلمه😂😂😂 بعد هم برنج از جوش افتاد شفته شد😬

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

۱۳ سالگی  املت  درست کردم 

هخخ ـوقتی  گوجه  رو ریختم مایتابه 

مایتابه اتیش  گرفت 

از یه  طرف ترسیدم  از یه  طرف هم خوشحال شدم 

تو  فیلما میدیدم اشپزای معروف  مایتابه هاشون اتیش میگیره 

خخخخ  یادش بخیر

خدای عزیزم  بخشنده  و مهربونه

من بعد تزدواج یاد گرفتم اما تجربه اولین غذام  بچه بودم .. دلم ماکارونی خواست کسی خونه نبود رفتم ماکارونی رو قشنگ شستم مثل برنج بعد گذاشتم رو اجاق.. دسته بیل تحویل گرفتم😐😐😐😐🙃🙃🙃

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

من ۱۵سالگی از مادرشوهرم یاد گرفتم 

اولین بار برنج پختم نمک نزده بودم مزه ی بی مزش هنوز زیر زبونمه😁

ولی بعد اون دیگه هیچی خراب نکردم الانم دستپختم عااالیه🥰

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

یاد نگرفتم...مجبور شدم درست کنم...مامانم دیسک کمر گرفت نمیتونست تکون بخوره. ..هیچکس هم نیومد ما رو نگه داره ..بچه بودیم از مدرسه برمیگشتم. ...مامانم درازکش به ما میگفت چی کار کنیم که غذا درست کنیم..

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

هیچ موقع خرابکاری نکردم خداروشکر🙂

اولین بار هم فکر کنم کلاس پنجم بودم آشپزی کردم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

۱۵ سالم بود خواب بودم مامانم بیدارم کرد بهم دستور پخت کته رو گفت بعدم رفت خونه مامان بزرگم منم که خواب و بیدار بودم اصلا درست نفهمیدم چی گفت 😁

ولی عالی شد مامانم باورش نمیشد به این خوبی درست کردم از اون موقع فهمیدم استعداد آشپزی رو دارم😃

الان دیگه اکثر چیزا رو بلدم درست کنم

لطفا لایک نکنید مچکرم😊

من مامانم کارمند بود خیلی زود یاد گرفتم 

اما از وقتی بازنشسته شد از بس درست نکردم کلا یادم رفت طوری که عروسی کردم یه دستم گوشی بود یه دستم به قابلمه 😂😂😂 

همه چی از رو نت یاد گرفتم 

یادمه یبار بچه بودم مامانم مهمون اومد گفت دخترم ماکارونیش عالیه امشب براتون درست میکنه ببینید 

منم همیشه عالی درست میکردم اون شب از بس تو فضا بودم ماکارونی درست کردم که فقط به درد جنگ میخورد 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم