2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده شوهر 😕😬😡

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 30 پست
تیر... من لیسانس عمران دارم... تصمیم گرفتم واسه تجربی بخونم.. پارسال مادرشوهرم جدا از اینکه کلی جلسه ...

مادر شوهرت زر زیادی زده ....قبول شو و بزن توی دهنش

نگران مهمانی هم نباش ، دوره ایه و سالی یکبار ، میدونم ۵۰ نفر زیاده اما سالی یکبار عیبی نداره....در ضمن درد و بلای مادر شوهرم تو سر مادر شوهر بی شعورت 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
چن سالته دمت گرم خودت برا این نفرات غدا درس میکنی؟؟؟ چن ساله ازدواج کردی

26..غذا رو ی بخشی خودم درست میکنم چون خواهرشوهرم شهر دیگس و زنگ زدم بیاد غذاهایی ک دوست داره خودم درست میکنم بقیه میدم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرت زر زیادی زده ....قبول شو و بزن توی دهنش نگران مهمانی هم نباش ، دوره ایه و سالی یکبار ، م ...

مهمون ک قدمش بالای سر.. ولی من وسواسم تا یک هفته بعد باید خونه تمیز کنم.. قشنگ ی هفته درس تعطیل میشه.... تازه انقد دعوا میندازه بین من و همسرم ک کنکور بازم گند بزنم

غذا کباب بدم.. با ماهی یا گوشت واسه خواهرشوهرم هم لازانیا.. کباب تابه ای.. قیمه ک دوست داره درست کن ...

اين قدر تجملاتي نكن كه خوش بگذره بهشون 

يه غذاي ساده درست كن خيلي هم خودتو مشتاق نشون نده

مهمون ک قدمش بالای سر.. ولی من وسواسم تا یک هفته بعد باید خونه تمیز کنم.. قشنگ ی هفته درس تعطیل میشه ...

ببین دیگه وسواس داری مشکلیه که باید حل کنی ، با وسواس نمیتونی پزشکی و دندان بخونیااااا

خودت عاقل باش و میونه ات را با شوهرت عالی کن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
چی بدم؟؟؟ ی کباب بدم با لازانیا کافیه؟؟ 

همون كباب بسه 

بعدشم تقويم رو بيار جلو مادرشوهرت بگو مادرجون شما كه خيلي علاقه به مهموني دارين همين جمع اين تاريخ خونه شما

نه بابا راحت بگیر تلاش تو داری میکنی دیگه 

من که از خدامه.. مامانم برگشته به سال کنکورم انگار 

هی زنگ میزنه.. حتی تلگرام پیام میده چرا آنلاینی مگه درس نداری.. وای به حالت قبول نشی😑😑😑😑😑😑