2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته؟باردارم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 132 پست
واریکوسل نوع چند داشت ک عمل کردبن؟علایمم داشت؟شوهر من نوع یک گرفته تازگی اما علایم ندارم اصلن فقط با ...

گرید دو بود،هیچ علائمی هم نداشت،دکترمعاینه کرد،تشخیص دادوآزمایش نوشت براش،آزمایشو که داد،دکترگفت باید عمل بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی قبل موعدت فهمیدی بارداری و بی بی زدی یا نه؟علایم چی داشتی؟برا منم دعا کن شوهرم واریکوسل نوع یک ...

نه عزیزم،قبل از موعدم متوجه نشدم،آخه یه سال ونیم بودکه دوره هام بهم ریخته بود،دوسه بار تاشش روز عقب افتاده بود،اینبارهم تا شش روز صبرکردم،روز هفتم که دیدم شروع نشد،بیبی خریدم.یه هفته حسابی نفخ داشتم، درد کمر ودردزیر شکم داشتم،مثل دردپریودی بود،ولی کمتر،مثل وقتی که تازه پری شروع میشد،فکرمیکردم شروع شده،ولی خبری نبود.هنوز هم گاهی یخرده درد میگیره

راستی قبل موعدت فهمیدی بارداری و بی بی زدی یا نه؟علایم چی داشتی؟برا منم دعا کن شوهرم واریکوسل نوع یک ...

عزیزم،ان شاالله بدون عمل خیلی زود نی نی دار میشید عزیزم.به خدا توکل کن،چند وقته که منتظری؟

قربونت عزیزم از ذوق نگم برات،فقط اشک میریختم😭 ان شاالله این حس قشنگ رو خدا خیلی زود نسیبت کنه😊

ممنونم عزیزم انقد گفتم به همه توی نی نی سایت برام دعا کنن خسته شدم😢

یه صلوات مهمونم کنید
۸ماه

ان شاالله خیلی زود خبر بارداریتو بدی بهمون عزیزم،ولی توی حالت خوبش هم میگن تا یه سال انتظار طبیعیه.به خودت استرس نده،چون استرس هم باعث میشه بارداری عقب بیفته گلم.

نگفتی نوع چند بود شوهرت عمل کرد یا نه

فدات شم گفتم گرید۲ بود،همون نوع دو،۱۶ شهریور عمل کرد،گویا سه هفته بعداز عملش باردارشدم،اصلافکرش رو هم نمیکردم،چون شنیده بودم پنج شش ماه بعداز عمل واریکوسل باید منتظربچه باشید