2777
2789
عنوان

بیاید از خوبی های مادر شوهرتون بگید یکم همش بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست

مادر همسرم واقعا دوست داشتنیه جزو معدود افراد سایتم که با جون و دل مادر همسرم رو دوست دارم و هیچ جا ازش بد نگفتم مهربون و باشعور و دستش رو میبوسم به خاطر تربیت ویژه ی دخترا و پسراش که کم نذاشته❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
هر چیز نوبرونه ای که براشون بیارن یا بخرن برای ما هم میاره یا زنگ میزنه میگه پاشین بیاین اینجا فلان ...

عین مادر شوهر من. هرچی بخره برای منو شوهرم نگه میداره یا میفرسته برامون. یا میگه بیاید خونمون 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منن توبه ولی بهترین حسنش اینه که هیچوقت هیچ جا حتی به بهترین دوستش یا خواهرش از عروساش بد نمیگه ا ...

جالبه مادر شوهر من در این مورد خیلی حسود یبار آشنا شون گفت وای چه عروس نازی داری چه سلیقه خوبی داشته پسرت خلاصه از این تعریف ها مثلا. بعد همینجوری سکوت کرد زمین رو نگاه کرد. منم بجای اون گفتم خیلی ممنون مرسی لطف دارید. 

انگار سنگه از سیمان ساخته شده از بس حسوده 

🎀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🎀 خدایا هیچی فقط دوتا سقط داشتم.... راضیم به رضای خودت خدای مهربونم توکل به خودت (مرداد98) 🎀2 سال از نوشته سبز رنگم میگذره خدای مهربونم خدای بزرگ کاش اونموقع ها که گله میکردم از رحمتت و عظمتت ناامید نمی‌شدم ولی شکرت که سریع به خودم اومدم و همیشه شکرگذار حکمتت بودم و تمام تلاشمو کردم  همه راه هارو رفتم و دیگه باقی کارو سپردم بخودت فقط خودت گفتم خدایا من همه کار کردم دیگه خودت هرچی صلاح میدونی همون بشه هرچیییی خودت میخوای خدای خوبم من دیگه همه جوره تلاش کردم حالا منتظرم ببینم تو چی میگی... میدونی تو بهم چی گفتی؟ گفتی بنده من حالا که سپردی بهم خوشحالت میکنم.... آره خدای مهربون خوشحالم کردی نتیجه زحمات و تلاشم و همه حسرت های تو دلمو و همه همه همه رو دادی بهم آخه من گفته بودم هرچی خودت بخوای تو هم واسم خوبشو خواستی میدونستم خدای من بهترین صلاح رو برام میخواد. ثابت شد دیگه از این ببعد میگم خدایا تو برای زندگیم هرچی صلاح هس بخواه هرچی خیر و صلاحه برام بخواه خدای خوبم راضیم به خواسته خودت که بهترین ها رو برای بنده هات میخوای.(فروردین 1400) درنهایت بازم تا آخر عمر توکل بخودت و امید به خودت... خدایا شکرت دوستت داریم.... 
اشپزیش خوبه  وقتی میریم پذیرایی میکنه خسیس بازی در نمیاره پشت سرم خیلی ازم تعریف کرده حتی گفت ...

اولين جملت مادر شوهر منم اینجوریه خدایی عین مهمونای که سالی یبار میرن خونشون پذیرایی میکنه. دسر ژله و این چیزا همیشه هس. 

ولی در مورد جمله دومت از حسادتش هیچوقت نمیگه 😂😂

اولين جملت مادر شوهر منم اینجوریه خدایی عین مهمونای که سالی یبار میرن خونشون پذیرایی میکنه. دسر ژله ...

اصلا جلوم تعریف نکرده ها شاید یکی دو بار اونم خیلی خلاصه اما از بقیه میشنوم که پیش اونا ازم تعریف کرده گویا

جالبه مادر شوهر من در این مورد خیلی حسود یبار آشنا شون گفت وای چه عروس نازی داری چه سلیقه خوبی داشته ...

کسی خوبیهامون بگه را ندیدم چیزی بگه ولی اگه بگن مثلا عروست این رفتار کرد توجیه میکنه خیلیییی به آبروش تو مردم اهمیت میده 

حتی یبار من گفتم جاریم این حرف زده از اون طرفداری کرد😑😑

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
از منن توبه ولی بهترین حسنش اینه که هیچوقت هیچ جا حتی به بهترین دوستش یا خواهرش از عروساش بد نمیگه ا ...

خدا حفظش کنه 

نمیگم نیاز به تعریف داره ادم ها ولی خیلی خوبه گاهی با جمع تایید کنی یه حسن خوبو 

من مادرشوهرم چند وقت قبل با خواهر و اقوامشون نشسته بودم خاله همسرم از عروس تازه اش ک داره درس میخونه شروع کرد به تعریف کردن ک طفلی هم درس و هم خونه داری ....

حالا مادرشوهر من باوجود اینکه دیده و میدونست هم درس میخوندم هم عقد بودم و سختی داشته و خوندم یبار تایید نکرد فقط از دختر خواهرشوهرم گفت من میگم عروس نشن بذار درس بخونن و فلان ک کاری ندارم 

ولی دلم به حال خودم سوخت ک چقد خودمو دست کم‌گرفتم ک الان هی ...

میخواستم بگم طرف اگه خوب باشه پیله باشع و هی بیاد و بره وچی ؟! 😏....گاهی دلم میخاد خر خره شو بجوم😌😐😑

مادرشوهر من دستش دردنکنه ۷ سال پیش یه تکپوش نوزادی داد برای بچه اولم۴۵روز پیشم ۱۵۰ تومن برای بچه دومم دادخدای احساسم هست نسبت به نوه هاش مثلا ۴۴روز پیش اومده دیدن نوش دیگه رفته که رفته داشته ۶ ماهم نوشو ندیده زنگ نزده

اصلا شرمندشم انقد که خوبه نوبره 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍