2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 21 پست

ببخشین من دلم خیلی میخواد طبیعی زایمان داشته باشم، شرایط طبیعی هم داشتم اما متاسفانه دوتا سزارین به فاصله دو سال و نیم داشتم، میتونم برای بچه بعدی، چند سال دیگه طبیعی زایمان کنم یا دیگه امکانش نیست؟ 

زندگی همچین آش دهن سوزی هم نبود...   
😢😢😢😢خوش ب حال کرجیاااا

عزیزم همه جا هست بگرد و پرس و جو کن..زنگ بزن بیمارستانا یا سایتاشون یا به دکترت بگو حتما راهنماییت میکنه.. زایمان طبیعی بی درد یا اپیدورال

منکه حاضر نیستم طبیعی بیارم چه بی درد چه با درد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه جا هست بگرد و پرس و جو کن..زنگ بزن بیمارستانا یا سایتاشون یا به دکترت بگو حتما راهنماییت م ...

من اصن از بس ک میترسم میخام بچه دار نشم😂😂😂

ممنون از کمکتون😍چشم موقش ک شد حتمن میگردم

منم میترسم نه از درد از بخیه بدم میاد و.. شما هم بچه دار شو به زایمان فک نکن گلم

من هم میترسم هم موقعیت بچه ندارم الان

خونه مادرشوهرمم...نمیخام بچم پیش اینا بزرگ بشه

ببخشین من دلم خیلی میخواد طبیعی زایمان داشته باشم، شرایط طبیعی هم داشتم اما متاسفانه دوتا سزارین به ...

بله امکانش وجود داره. شما بعد از یک یا دو سزارین میتونید زایمان طبیعی در بیمارستان و زایشگاه مریم رو تجربه کنید.