2777
2789
عنوان

کراتینه مو

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 21 پست

شامپو موی خشک گلرنگ رو امتحان کن و بعد هم شامپو سدر پرژک بزن . همونجور که کف داره موها رو با دست از هم جدا کن. بعد از حمام، بعد از اینکه خشک شد؛ شونه کن. 

اگر فایده ای نداشت دفعه بعد که رفتی حمام بعد از شامپو گلرنگ ، شامپو سبوس برنج پرژک رو امتحان کن. 

کجا کراتین میکنید؟ و اینکه بعد از یه مدت وز نشد؟ میشه بعد از کراتینه رنگ کرد؟

نه اصلا وز نمیشه ، من رنگ میکنم بعدش مشکلی نداره ، 

۰۹۱۲۸۹۵۷۳۰۴ مریم جون 

این شمارشه میتونی زنگ بزنی اطلاعات دقیق تر از خودش بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم موهام صافه اما لخت نیست یه مدت افتاده بود توی سرم که برم کراتینه کنم لخت شلاقی بشه اما خواهرم که موهاش فر و ضخیمه کراتینه کرد دیدم یکم دردسر داره مثلا تا مدتی نباید موهات رو با کش ببندی یا موقع خواب پیچ بخوره زیر سرت چون موج میوفته و جالب نمیشه. در کل من این مطلب در مورد مزایا و معایب کراتینه کردن موی سر رو خوندم فهمیدم اگر موهات خیلی فر یا وز و ضخیمه و شونه نمیشه یا حمومتون سخته ارزشش رو داره اما خب معایب و مزایا رو با هم نگاه کنید مهمه  

عزیزم منم موهام فره همش دوست داشتم صاف کنم اما توی اینستا پیج مو فرفری هارو فالو کن پست های اموزشیشو ...

عشقکم بیا با حوصله راهنمایی ات کنم خودم هم کراتین کار سیار دارم هم مواد درجه عالیش دارم ۰۹۱۹۱۴۹۷۶۳۲

عالی میشه موهات. من خودم موهام خیلی بلنده همیشه واسه مرتب کردنش دردسر داشتم. از وقتی کراتینه مو کردم راحت شدم. به همه هم میگن اینکار بکنن اما یه جای خوب برو که متریال خوب استفاده کنه. وگرنه موهات آسیب میبینه. دنیای چهره ها کار کراتینه مو اش حرف نداره. نمونه کاراش رو میتونی ببینی تو اینستا یا سایت. آیدی اینستاش به اسم لیلا صالحی :

@leilasalehihaircolor

اگه کسی خواست بره ببینه.