2777
2789

نمیدونم چی شده الان نزدیک ۲ ماهه شب و روز خواب وحشتناک میبینم.خوابایی میبینم که یکی از اقوامونن هر دفعه یه نفرشون میان میگن مثلا ۳ روز دیگه منتظر باش به خدا همونطور میشه.

یه روز میخاستم برم مدرسه شبش خواب دیدم گفتم مامان ساعت ۱۰ یه اتفاقی میفته مسخرم کرد رفت وقتی اومدم خونه گفت ساعت ۱۰ عمت تصادف کرده بیمارستانه.

واقعا خودمم دارم میترسم.

کسی راه حل نداره برا کمتر خواب دیدن.

خسته شدم دیگه😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد به خودت  انرژی منفی میدی شاید  تا میتونی اصلا بهش فکر نکنن سعیتو بکن

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

شب ها غذا های سرد مزاج نخور. دغدغه زیاد فکری هم نداشته باش

یه قران کوچیک بالت سرت بزار یه مدت

من احرای بارداریم اینجور شده بودم کافی بود چشام بره رو هم کلی خوابا و ادما و اتفاقات اینده رو میدیدم . 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
شب ها غذا های سرد مزاج نخور. دغدغه زیاد فکری هم نداشته باش یه قران کوچیک بالت سرت بزار یه مدت من ا ...

واقعا گاهی وقتا  از بس داخل خواب جیغ میزنمو گریه میکنم وقتی از خواب بیدار میشم نای نفس کشیدن هم ندارم😢

واقعا گاهی وقتا  از بس داخل خواب جیغ میزنمو گریه میکنم وقتی از خواب بیدار میشم نای نفس کشیدن هم ...

میدونم انرژی زیادی از بدنت حارج می شه به طوریکه وقتی بیدار می شی از لحاظ ذهنی خیلی خسنه هستی 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
میدونم انرژی زیادی از بدنت حارج می شه به طوریکه وقتی بیدار می شی از لحاظ ذهنی خیلی خسنه هستی 

همش میترسم تعبییر بشه. همش خواب مرگ عزیزامو میبینم.خدا نکنه.اشکم داره در میاد.فکرشم عذابم میده.خدا نکنه طوریشون شه

همش میترسم تعبییر بشه. همش خواب مرگ عزیزامو میبینم.خدا نکنه.اشکم داره در میاد.فکرشم عذابم میده.خدا ن ...

درکت می کنم 

حتما دعا بنویس حتما ..جو خونت سنگینه منم اینطور بودم انقد تو خواب اذیت میشدم راضی نبودم بخابم دعا نوشتم خوب شدم

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
حتما دعا بنویس حتما ..جو خونت سنگینه منم اینطور بودم انقد تو خواب اذیت میشدم راضی نبودم بخابم دعا نو ...

اره جوریم که گاهی وقتا تو حیاط میخابم حاضرم سرما رو تحمل کنم ولی خواب بد و هرگز😟