2777
2789
عنوان

حس ضربان جنین

99 بازدید | 11 پست

بچه ها  کسی بوده با دست گذاشتن رو شکم ضربان حس کنه ضربان بچه رو

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منظورت اون نبضه که گاهی میزنه مال جریان خون بند ناف هست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اگه منظورت اون نبضه که گاهی میزنه مال جریان خون بند ناف هست

خیلی استرس دارم ۶ هفته رفتم گفت فقط ساک و زرده تشکیل شده الان همش دنبال ی نشونه ام 

خیلی میترسم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
منطورت حرکات بچه س؟؟ ضربان قلبش اگه منظورته ک امکان نداره حس کنی😑🤐

عزیزم شما کی جنین تون قلبش تشکیل شد؟

خیلی استرس دارم ۶ هفته رفتم گفت فقط ساک و زرده تشکیل شده الان همش دنبال ی نشونه ام  خیلی میترس ...

نگران نباش بسپرش به خدا

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
شما چند هفته تشکیل شد قلب نی نی تون

من۶هفته تمام بود

اما شنیدم تا۱۱هفته جاداره نگران نباش

من۶هفته تمام بود اما شنیدم تا۱۱هفته جاداره نگران نباش

ممنون عزیزم

واسم دعا کن