2777
2789

من و همسرم توافق کردیم جداشیم ولی چون کارش تو یه شهر دیگس نمیتونه جلسات مشاوره رو بیاد.

میشه با وکالت حق طلاق جلساتشو تنها برم و نیازی به حضورش نباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مطمئنین عزیزم؟

یه روز بیاد فقط یا برو همون شهری که هست.توی دفتر خونه حق طلاق و ازش بگیر خودت تنهایی برو کاراتو انجام بده اینجوری بی درد سر تره حتی لازمم نیست باشه که امضای آخرو بزنه.

فقط تو همون حق طلاق درباره حق و حقوقتم هر چی هست قید کنین 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

اگر وکالت حق طلاق داری اصل نیازی به حضور ایشون نیست ...

اما شما باید از طرف ایشون وکیل بگیری نمی تونی بجایی ایشون کار کنی ...حق گرفتن وکیل رو داری ...برات هزینه داره ...توافقی جدا شدن راحت تره...هزینه ای هم نداره...یکروزه هم انجام میشه...

مراقب باش اگر حق طلاق میده بگو بهیچ عنوان حق عزلت رو نداشته باشه ...چون گاهی دفتر خونه در قسمت حق عزل ی جمله خاصی میزنه الان یادم نیست اما به این معنی هست که ایشون به کس دیگه ای وکالت میده که وکالت شما رو باطل کنه

[QUOTE=109264847]اخه جلسات مشاوره حضور هردونفر الزامیه[/QUOT

خب اگر خودش باشه همون روز هم مشاوره میرید هم طلاق داده میشه بعد میرید محضر و جدا میشید...
اما با حق طلاق تو باید حدود 2 میلیون پول وکیل از طرف اقا رو پرداخت کنی

[QUOTE=109264847]اخه جلسات مشاوره حضور هردونفر الزامیه[/QUOT خب اگر خودش باشه همون روز هم مشاوره می ...

شما چقد مطمئنین و کجا شنیدین

چون من تو سایت بین سوالات بچه ها گشتم و مثل اینکه یه پروسه طولانی دوماهه داره و پنج جلسه مشاوره اجباری

اخه جلسات مشاوره حضور هردونفر الزامیه

اگر حق طلاق داشته باشی و از طرفش وکیل بگیری وکیل جاش همه کار رو انجام میده مشاوره هم میاد وکیل نیازی به حضور ایشون تو دفتر خونه هم نیست..شما تو دفتر خونه می تونی خودتت جاش امضا کنی دیگه اونجا وکیل هم نمیاد....

اگر بچه داری حق و حقوق بچه رو هم موقع طلاق مشخص کن وگرنه باید بعد 300 ت حق مشاور بدی