2777
2789
عنوان

ستایش😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 148 پست
ترویج نکرد  فقط گفت اگر من زن پیدا نمیکردم برای دامادم این اتفاقا می‌افتاد  برای پیش ...

مریضی دخترش چی بوده مگه

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم میاد هرکس در برابر فهم خودش متوجه سریال و پیامش میشه

زنی ک مریضه و همش تو تخت خواب رحم اجاره و... هم جواب نمیده براش.اصلا متوجه نشدین ک باردار شدن عوارض بدی داره برا این افراد با توجه ب مریضیشون.

اون ب کنار

ی سریاله انقده پیگیرین و دنبال حرف

هر ۱ثانیه یکی تاپیک زده از دیشب

خدا میدونه چقدر تو زندگی اطرافیان خودتون سرک میکشین.

میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی برام?.

من هروقت میبینم ستایشو واقعا ب شعورم توهین میشه😂انقدم میخندم خیلی مسخرس

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
وای دیشب ندیدم کی جاشو کجا انداخته تورو خدا بگین 

ستایش از بیمارستان اومد رو یه کاناپه ملافه انداخت دوتام بالشت گذاشت بعد مظفری زنگ زد بایه لحن خاک برسرییییییی پرسید جیه چرا نفس نفس میزنی😂😂😂اونم گف داشتم برات جادرست میکردم وقتی میای استراحت کنی اذیت نشی همچین چیزایی ولی مث اینکه مظفری میخاست یچیز دیگه بشنوه😂😂😂😂

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
ستایش از بیمارستان اومد رو یه کاناپه ملافه انداخت دوتام بالشت گذاشت بعد مظفری زنگ زد بایه لحن خاک بر ...

مگه مامان مطفری اول ستایش نمیخاست خودش میخاس بره خواستگاری ولی چرا الان پشیمون شده من چن قسمتش ندیدم

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
مگه مامان مطفری اول ستایش نمیخاست خودش میخاس بره خواستگاری ولی چرا الان پشیمون شده من چن قسمتش ندیدم

دیوونه خاستگاری واسه داداشش کرد که60سالشه نه پسرش

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
ستایش از بیمارستان اومد رو یه کاناپه ملافه انداخت دوتام بالشت گذاشت بعد مظفری زنگ زد بایه لحن خاک بر ...

واو صدا و سیما به کجا داره میره 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش