2777
2789
عنوان

بانوهای قرتی اهل آرایش؟

578 بازدید | 26 پست

سلام خوشگل بانوها  

من یه مدت به خاطر درگیری های ذهنی و مشکلات دیگه کلا خودمو بیخیال شدم.دیروز یهو متوجه شدم خیلی وضع لوازم آرایشیم خرابه ولی خدایی اصلا تخصص ندارم نمیدونم چی بخرم.

لطفا بهم مارک ریمل و پنکک و کرم پودر، حتی رژلب خوب با قیمت مناسب معرفی کنید.اگه قیمتش هم بگین که عالی میشه.

این ماه تصمیم گرفتم یکم برای خودم خرج کنم هم لباس زیر هم لوازم آرایش.شاید یکم روحیه م بهتر بشه.

مرسی از همتون خوشگل ها  

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

برو هرچی ک دوس داری از مارک مای بگیر.قیمتاشون مناسبه.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریمل ایزادوزا خوبه حدودا صد و خورده ای هست

ریمل پانک دوسه خوبه فقط اصلشو پیدا کن چون فیکش خیلی زیاد شده 

مداد چشم من خودم یورن داشتم خوب بود فک کنم 40 خریدم

کرم پودر و پنکیک نمیزنم بجاش موس میزنم البته خیلی پوشانندگیش بالاس و خیلی سنگینه 

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
برو هرچی ک دوس داری از مارک مای بگیر.قیمتاشون مناسبه.

آره مای قیمت هاش خوبه ولی راستش کرم پودرشو چند سال پیش خریدم پوشش خوبی نداره  

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
رژلب گلدن رز.و سافون عالیییه..ضدافتاب بیزانس.ریمل رومانس 

ریمل رومانس میدونین چنده؟ 

ریمل یورن دارم عالیه 90تومن موس میبلین خط لب ورژ لب گلدن رز رژ لب لچیک

رژ گلدن رز میدونین چنده؟

ریمل ایزادوزا خوبه حدودا صد و خورده ای هست ریمل پانک دوسه خوبه فقط اصلشو پیدا کن چون فیکش خیلی زیاد ...

خدای من موس دیگه چیه؟من چقدر پرتم  

این موس که میگین همون کار کرم پودر رو میکنه؟من روزانه استفاده نمی کنم برای مهمونی و تولد و اینا می خوام.چجور چیزیه؟چنده؟چه مارکی بگیرم؟

رژ گلدن رز میدونین چنده؟

خیلی کار خوبی میکنی واقعا روحیه ات عوض میشه اصلا چندوقت یه بار خانما باید به خودشون برسن. لوازم آرایش هم فقط ایرانی بگیر من جدیدا ایرلنی گرفتن راضی بودم قیمتش هم مناسب بود.فقط اضافی نگیر که بمونه خراب شه همون چیزایی که روزمره استفاده میکنی بگیر

**اللهم عجل لولیک الفرج**
من ریمل  رژ   پنکک دوسه میزنم   کرم پودر واسه مهمونی هم اورال  فقط اصل بخر دنبا ...

چجوری بفهمم که اصل هستن؟آخه من خیلی ناشی ام  

خیلی کار خوبی میکنی واقعا روحیه ات عوض میشه اصلا چندوقت یه بار خانما باید به خودشون برسن. لوازم آرای ...

ایرانی شما چه مارکی میگیرین؟ایرلنی مارکه یا اشتباه تایپی بود؟