2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد😔😔

174 بازدید | 10 پست

سلام مامانایه مهربون دخترم دو روزه رفته7ماهگی بخاطرسرماخوردگی واکسن6ماهگیش مونده دوباربردم دکترولی خوب نشده شب که ازدکتراومدیم تاصبح گریه کردروپام خابوندمش میزاشتم روتخت شیربدم یکم میخوردبازگریه میکردچیکارکنم؟؟ شوهرمم رفته سره کارکسیم نیست کمکم کنه. تویه شهردیگم ازخانواده دورم. خودمم ازکوچولوسرماخوردگی گرفتم. کمک کنیدباتشکر. میتونه بخاطر دندون باشه؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از دندونشه 

با دیفن ساده یکم روی لثه هاشو ماساژ بده خوب میشه

پسر خاهر منم همینجوری میشه سر هر دندون سه روز تب و حالت های سرماخوردگی میگیره بعد دندونش ک نیش میزنه خوب میشه

با روغن اسطو خودوس ماساژش بده دور پهلو هاشو خوب روغن بزن بعد ی شال نرم دور تادورش بپیچ.. پوشکشم بکن و ی شلوار گرم تنش کن ایشالا اگه از سرماخوردگی باشه خوب میشه 

لثه هاشم ژل بزن اگه نداری شربت دیفن هیدرامین بزن ی ذره به لثه هاش یا قطره استامینوفن اگه اینارم نداشتی با یخ ماساژ بده

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

خوب اول اینکه احتمالا نی نی نمیتونه درست شیر بخوره وگشنش دماغش و باز کن یا با اسپری یا با دماغ گیر

مرحله دوم یه ژل هست ماله لثه نوزاد البته من بعید میدونم برای دندون باشه ینی میخام بگم محاله ولی حالا که شما میگی بگیر ماساژ بده رو لثه اگر ازدندون باشه آرومش میکنه

سوم اینکه دلپیجه داره که عرق نعنا یه قاشق مربا خوری بده تو شیرش هم نبات آسیاب شده بریز بخوره

شیرخودمومیدم. علامتایه دندون روداشت سرماخوردگیم اضافه شد. مرسی

بچه منم این زمان علایم دندون گرفت ولی 10ماهگی در اورد