2777
2789
عنوان

با پسر درس نخونم چیکار کنم؟؟؟

160 بازدید | 19 پست

پسرم پیش دبستانی میره اصلا علاقه به درس نداره تکالیفشو انجام نمیده معلمش ناراضیه من تو کانال که معلمش درست کرده درجریان درساش قرار میگیرم درست و حسابی جواب نمیده اعصابم خورد شده میترسم همینجور پیش بره تو مدرسه م این اداها رو دربیاره چجوری علاقه ش زیاد شه با هر تکنیکی که فکر کنین چه تشویق چه دعوا چه با محبت قبول  نمیکنه میگه دوس ندارم درس بخونم چیکار کنم کم اوردم تو خونه با بدبختی مشقاشو مینویسه فقط حرف میزنه سر میزا راه میره حرف معلمشو گوش نمیده چیکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش فعالی که نداره؟

اگه‌ داره ببرش روانپزشک‌دارو‌بده خوب شع

واسش از آینده بگو‌

بگو‌اگه درس بخونی میتونی خلبان شی دکتر شی  به آرزو هات برسی  پولدار شی انگیزه بده بهش

چون مفهوم‌درس خوندنو نمیفهمه علاقه نشون نمیده

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
بیش فعالی که نداره؟ اگه‌ داره ببرش روانپزشک‌دارو‌بده خوب شع واسش از آینده بگو‌ بگو‌اگه درس بخونی ...

بردم مشاور بیش فعالی نداره فقط عشق و علاقش به مدرسه ست نه درس میخواد بره مدرسه ذوق میکنه ولی درسو دوست نداره

خواهر زاده من از تنبلی دوست نداشت بره مدرسه ، میگفت من خودم سواد دارم تا ۱۰ هم بلدم بشمرم دیگه بیشترش به دردم نمیخوره .

یعنی نصف فامیل پیر شدن تا این راضی شد بره مدرسه ، پیش که کلا نرفت ولی الان ۱۱ هُمه وشاگرد اول مدرسه است لی همچنان خستس و تنبله. 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا