2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوراد سه ماهه

141 بازدید | 21 پست

سلام خانمای گل هرکس تجربه داره کمکم کنه دخترم تا سه روز پیش خوب شیر میخورد اللن دوروز که تا بغلش میکنم سینمو میبرم سمت دهانش خودش وعقب میکشه و گریه میکنه توخواب فقط شیر میخوزه یا که میدوشم واسش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دقیقا علامت رفلاکسه

ببرش پیش یه فوق تخصص گوارش اطفال

احتمالا سنوگرافی مینویسه تا شدت رفلاکسش رو بفهمه

بعد متناسب با اون دارو میده بهش

حتما داروها رو استفاده کن

خودت هم رژیم رفلاکس رو دقیق و کامل رعایت کن.

به محض اینکه خودت رژیم رو رعایت کنی هم شیر خوردنش بهتر میشه و آرومتر و با قرار تر میشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

شیرت رو بدوش و با قاشق یا قطره چکون بده بهش

با شیشه بدی دیگه شیرخشکی میشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
این دقیقا علامت رفلاکسه ببرش پیش یه فوق تخصص گوارش اطفال احتمالا سنوگرافی مینویسه تا شدت رفلاکسش ر ...

من رعایت دارما ولی پسرم الان که هفت ماه و خورده ایشه باید حواسشو پرت کنم شیر بخوره یکی پشتم شکلک در بیاره تلویزیون روشن باشه نمی‌دونم چرا کامل خوب نمیشه

من رعایت دارما ولی پسرم الان که هفت ماه و خورده ایشه باید حواسشو پرت کنم شیر بخوره یکی پشتم شکلک در ...

بیا چک کنیم ممنوع ها رو 

ببین همه رو نمیخوری؟

شیر و هرچیزی که توش شیر داره(لبنیات، بیسکوییت، شکلات و...)

گوشت گاو و گوساله

گوشت ماهی و میگو

کنجد و تموم مشتقاتش

تخم مرغ و هرچیزی که توش تخم مرغ داره

تموم ادویه ها بجز نمک و زردچوبه

آجیل

میوه ها و سبزیجات الرژی زا

مرکبات و اب لیمو و ابغوره

دارو چی میخوره نی نی گلت؟

بیا چک کنیم ممنوع ها رو  ببین همه رو نمیخوری؟ شیر و هرچیزی که توش شیر داره(لبنیات، بیسکوییت، ...

از اینا ارده میخورم که از کنجده

تخم مرغم میخورم اتفاقا

آبلیمو هم مصرف میکنم تو مرکبات نارنگی و لیمو شیرینم مصرف کردم این چند روزه

اینا آخه چرا به رفلاکس ربط داره؟

تا کی باید رعایت کنم اینارو

بیا چک کنیم ممنوع ها رو  ببین همه رو نمیخوری؟ شیر و هرچیزی که توش شیر داره(لبنیات، بیسکوییت، ...

آهان دارو هم امپرازول میدم بهش نصف کپسول 

یه روزایی خوبه ها ولی عمر اون روزا زیاد نیست

دوباره فرداش همون میشه

به خودش تخم مرغو شروع کردم پس دیگه چرا خودم نخورم؟

از اینا ارده میخورم که از کنجده تخم مرغم میخورم اتفاقا آبلیمو هم مصرف میکنم تو مرکبات نارنگی و لیم ...

عزیزم به نظر من برو پیش یه فوق تخصص گوارش اطفال. من این رژیمو تا 6 ماهگی پسرم رعایت کردم بعد به تدریج کنار گذاشتمش.. فکر کنم باید داروی بچتون عوض بشه چون امپرازول بهترش نکرده، برایدپسر منم همینطوری بود، از وقتی بهش زانتاک و موتیلیوم دادم کاملا تغییر کرد و خیلی بهتر شد.

آهان دارو هم امپرازول میدم بهش نصف کپسول  یه روزایی خوبه ها ولی عمر اون روزا زیاد نیست دوباره ...

اخه سفیده تخم مرغ خیلی الرژنه

باز از دکتر سوال کن بهتر راهنماییت میکنه

ممنون گلم از راهنماییت پسر شما الان تو بیداری شیر میخوره؟

خواهش میکنم عزیزم

محمدپارسا به محض اینکه من رژیم رو رعایت کردم و شربت زانتاک و موتیلیوم روهر 8 ساعت براش شروع کردم دیگه شیر خوردنش توی بیداری نرمال شد خدا رو شکر.