2777
2789

دوست دارم در اینده کار کنم دو سه سال میخوام یاد بگیرم بعد کار کنم

زمینه زبان دارم زبانم خوبه ادامه بدم

حسابداریم دوست دارم

کدوم بازار کار بهتری داره

اگر کلاس خوب حسابداریم سراغ دارید راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

حسابداری رو هیچ اطلاعی ندارم ولی زبان خیلی خوبه، میتونی تو موسسات به راحتی کار کنی. البته اگه واقعا مهارت و دانش تدریس رو بدست بیاری

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 

حسابداری و زبان و icdl کلا واسه یه شغل همش با هم لازمه 

کار تو شرکت سخته ،اگه میتونی و دانشجویی یه رشته ی خوب بخون

اینروزا وضع شرکتای خصوصی واسه خانما مناسب نیس

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

برید دوره های ازاد حسابداری پرس و جو کنید معمولا تو دیوار و شیپور اگهی میزنن دوره برگزار میکنن بعد استخدام هم حتمیه یا اگگه نشد به صورت پاره وقت کار زیاده 

بعدش کلاس زبان هم ثبت نام کنید درکنارش که کلاسا هم تداخل نداشته باشه 

موفق باشید این روزا دغدغه ی منم کاره ولی نمیدونم چی کارکنم 

حسابداری و زبان و icdl کلا واسه یه شغل همش با هم لازمه  کار تو شرکت سخته ،اگه میتونی و دانشجوی ...

من اکثر شرکت های خصوصی که دیدم خیلی خوب بودن واسه خانوما 

حالا کاری با اون شرکتای یه اتاقه ندارم

من اکثر شرکت های خصوصی که دیدم خیلی خوب بودن واسه خانوما  حالا کاری با اون شرکتای یه اتاقه ندا ...

نمیدونم 

موضوع اینه ک یمدت ک کار میکنه ادم یسری حسابایی رو ادم باز میکنن ک نگووو...

من تو قسمت هوایی کار کردم و ساختمانی

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
نمیدونم  موضوع اینه ک یمدت ک کار میکنه ادم یسری حسابایی رو ادم باز میکنن ک نگووو... من تو قسم ...

ولی کلا اینجور ادما همه جا هستن ربطی به خصوصی و دولتی نداره 

البته یسری شرکتا هستن همون بار اول میری میفهمی چی به چیه ولی خیلی از خصوصیا هستن که در و پیکر دارن

ولی کلا اینجور ادما همه جا هستن ربطی به خصوصی و دولتی نداره  البته یسری شرکتا هستن همون بار او ...

نه من اول ک رفتم اصا فکرشم نمیکردم ،رییسم یه ادم بشدت منضبط بود ک تو اداره های سطح بالای دولتی جلوش خم و راست میشدن

دولتی ها خیلی میترسن ،به خاطر موقعیتشون جرات نمیکنند اتو دست کسی بدن ولی تو خصوصیا متاسفانه جا افتاده