2777
2789
عنوان

مرگ جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 4303 بازدید | 77 پست
دور از جونت عزیزم ایست قلبی اره بخدا منم همش میگم بیچاره مادرش تک دخترم بود

میدونی من پسرعموم ساها قبل 30سالگی فوت شد

از اون موقع همیشه دعام اینه زودتر از مامان بابام نمیرم!!

خدا به مادرش صبر بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من پسرعموم ساها قبل 30سالگی فوت شد از اون موقع همیشه دعام اینه زودتر از مامان بابام نمیرم!! ...

الهی خدا بهت عمر با عزت بده

خدا پدر و مادرت و حفظ کنه

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

راحت شد بابا کاش منم میمردم

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
نگو تو رو خدا .ادم تو این سن کلی ارزو داره 

منم ۳۰ سالمه ارزومه الان بخوابم صبح مرده باشم 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
ممنون تنهاکار  ماهم صبر صبر کردن فقط خدا بهمون یاد داده

خدا بهت ارامش بده.دليل فوت خواهرتون چي بود اگه ناراحت نميشين؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
عزیزم خدارحمتش کنه💔💔 بیماری زمینه ای داشتن؟

نه بابا بیچاره یه دفه حالش بد شده اورژانس اومده بالا سرش دیدن تموم کرده به بیمارستانم نرسید

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
دعای من همیشه برعکس شمااس!!

من همیشه دعام اینه ک یه جوری بشه با خانوادم یه روز و یه جا بمیریم.هیچکدوممون داغه اون یکیو نبینیم

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دعای من همیشه برعکس شمااس!!

چون نمیدونی پدر مادر چه دردی از مرگ فرزند میکشن

من حتی ثانیه ای این درد رو براشون نمیخوام حتی تصور اینکه چه زجری ممکنه از مرگ من بکشن حالم رو بد میکنه...من خودم بچه دارم میفهمم

مرگ پدر مادر برای همه هست انشاالله بی موقع نباشه

ولی مرگ فرزند....خدا برای هیچ کس نخواد