2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره. قرصه بدی نیست ان‌شاالله نتیجه میگیری

هر چی خدا بخواد راستش بعد از ۱۰ سال که ازدواج کردم هنوز به این نتیجه نرسیدم چرا باید یه موجود دیگه رو وارد ایندنیا کنیم آیا صالح میشه یا نه آیا خودش دوست داره یا نه فقط تو مسیری دارم حرکت میکنم که دیگران حرکت میکنن شاید فک کنید حرفام احمقانست ولی یه سوال بزرگ تو ذهنمه 😁

بیمه تکمیلی یه مقدارشو میده بستگی به سقف بیمه تکمیلیتون داره

شما بیمتون چی بود؟مال ما نیروهای مسلحه

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
بیمه نیروهای مسلح بیمه پایه حساب میشه بیمه تکمیلی مثل بیمه سینا و داناو... 

یعنی مال مانمیده؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت