2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی شدیددارم متفورمین بهتره یاکلومفین

نمیدونم عزیزم ولی الان من متفورمین برای ی ماه میخورم دکترم داد و گفت برای اقدام مجدد دارو مصرف نیاز بکنی ولی گفت وزنتو بیار پایین من خیلی چاق نیستم ولی شکم دارم ک باید کوچک کنم 

یاااا الله گش گه گوراخ  والا منه که لتروزل اثر المده

نوار نه یوخ کوع احوال .....‌من اولا فقط کلومیفن ..دودوره میشه ک عم لتروزول هم کلومیعن مصرف میکنم خداکنه جواب بده

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
نوار نه یوخ کوع احوال .....‌من اولا فقط کلومیفن ..دودوره میشه ک عم لتروزول هم کلومیعن مصرف میکنم خدا ...

هی گچینمه اوشاغا الشیروخ هله😂انشالله ک جواب بگیریم این ماه

مامان دو قلوها 👶👶
نمیدونم عزیزم ولی الان من متفورمین برای ی ماه میخورم دکترم داد و گفت برای اقدام مجدد دارو مصرف نیاز ...

متفورمین شنیدم بدجورلاغرمیکنه تاثیرداره شایددکترت بخاطر این نوشت برات

هی گچینمه اوشاغا الشیروخ هله😂انشالله ک جواب بگیریم این ماه

ایشاا...چن وقته اقدام السیز

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
بو آی اولده ۱۳آی😢

مال من ۱۶ ای امروز فردا باید پری شم بازم شروع کنم دارو هارو بخورم ..‌ازکی میری دکتر ؟