بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاقا من اصلا معنی این حرفارو نمیفهمم😟من اینجوریم یا بقیه هم همینجورین
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏 یه صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
تو اینجوری هستی.یکم مطالعه ات بیشتر کن.انشالله هیچ وقت درگیر این مسائل نشی
مربوط ب بارداریه!؟اخه من هنوز باردار نشدم نمیدونم این اصطلاحارو ....انشاالله
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏 یه صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
من سی تا تخمک ازم کشیدن سه روز شکمم خیلی گرفتگی داشت و درد بعد خوب شدم شب اول فقط تخمرغ خوردم و دوسه روز دوغ خوردم .. شکمم آب نیاورد..ولی دردش بد بود شبا نمیشد دست به دست بشم بیشتر استراحت کنی زود خوب میشی