2777
2789

عزیزم تا خودت نخوای احدی نمیتونه کمکت کنه..منم دقیقااااا مثل شما بودم..چندروزه از ته دل تصمیم گرفتم وواقعا دارم دقیق پیش میرم..تا غروب رژیم بودم.غروب ولع خوردن میومد سراغم واندازه دوروز میخوردم..اما نزدیک یه هفتس عااالیم...چون قلبا به خودم اعتماد پیدا کردم وتوی یه تاپیک لاغری هم عضوم دوستان اونجا خیلی دلگرمی دادن بهم..

خدایا شکرت که من لاغر شدم.🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا خودت نخوای احدی نمیتونه کمکت کنه..منم دقیقااااا مثل شما بودم..چندروزه از ته دل تصمیم گرفتم ...

عزیزم الان گشنت میشه چی میخوری؟؟؟ورزشت چیه؟

کم کردی

من واقعا کم اوردم.پنج کیلو میخوام فقط کم شم

شده یه معضل برام

[QUOTE=109196000]عزیزم الان گشنت میشه چی میخوری؟؟؟ورزشت چیه؟ کم کردی من واقعا کم اوردم.پنج کیلو میخوام فقط 

سالاد.هویج.اب.کمی هم گشنگی بکشیم بدنیست..من راضیم.واینکه درحال کالری شماریم

عزیزم الان گشنت میشه چی میخوری؟؟؟ورزشت چیه؟ کم کردی من واقعا کم اوردم.پنج کیلو میخوام فقط کم شم ش ...

وزنای پایینو وقتی میخوای کم کنی مدام این فکر وسوست میکنه که بابا حالا این یه بارو بخورم چیزی نمیشه من اونقدرهاهم چاق نیستم..ولی اشتباهه بااااااید تمرکزتو بزاری رو این که من بااااید تمومش کنم.باااااید این پنج کیلو بره هررررطور که شده

شام رو حذف کردی؟چقدر کالری میخوری؟ورزشت چیه

هیچ وعده ای رو حذف نکردم..وزنمو ضربدر ۳۰ کردم منهای هزار میشه کالری مصرفیم..ورزش وقت ندارم.گاهی میرقصم گاهی پیاده روی