2789
عنوان

خانومای اشپزو ماهرررررررر بدویین یه سوال دارم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 43 پست
خخخ نه بنده خدا ک حرفی نزده ..دیروز نهار خورشت کرفس کردم منکه اصلا هواسم نبود خانومش میگف ندیدی چجور ...

خانمش چه پررو بوده😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خخخ نه بنده خدا ک حرفی نزده ..دیروز نهار خورشت کرفس کردم منکه اصلا هواسم نبود خانومش میگف ندیدی چجور ...

خب مشکلش حل شد دیگه امشبم هر چی میخوای درست کن کنار میزنه

من برادر شوهرم خیلی حساسه تو همه چیز خوابش لباسش خوراکش خود خودشون زن و بچه اش مراعات میکنن اما میره مهمونی دیگه از این خبرا نیست حالا منم تا اونجا که بتونم ملاحضه میکنم نه در حد شما

من اگه جای شما بودم به خانمش میگفتم غذابراش از خونه بیاره،چه خانم پررویی

خب مشکلش حل شد دیگه امشبم هر چی میخوای درست کن کنار میزنه من برادر شوهرم خیلی حساسه تو همه چیز خواب ...

فقط نهار اینجا بودن بالا خونه مادر شوهرم هستن

من اگه جای شما بودم به خانمش میگفتم غذابراش از خونه بیاره،چه خانم پررویی

یااینگه می گفتم به خانمش این برنج،این گوشت،اصلااین یخجال دراختیارشما،اونجورکه دلتون میخواد غذا درست کنید،واقعاقباحت داره

گرفتی ما رو خب دیگه خونه تو نیستن که بخواد بپزی اگه هم پختنش گردن شماست به زنش بگو چجوری بپزم اقاتون ...

نه عزیزم این چه حرفیه..میخاستم یاد بگیرم که اگه یه وقتی مهمون دیگه ای هم داشتم دوس نداشترچجوری درست کنم گلم