2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش خواهرشوهرم یا نه

590 بازدید | 23 پست

گفتم تو تاپیک قبلم که شوهرم با شوهر خواهرش شریک بودن دیگه از هم جدا شدن ما طبقه بالاییم پدرشوهرم پایین همیشه خواهرشوهرم میاد میرم پیشش امروز اومده از صبح دخترم رفته پیشش ولی نمیدونم چرا دو دلم برم پیشش اخه بعد جدا شدن شوهرم از شوهرش این بار اولیه میبینمش نمیدونم برم پایین چطور برخورد میکنه به نظرتون چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با دلخوری جدا شدن ؟ 

شما به روی خودت نیار و برو که فکر نکنه دخالتی داری ، اونا فامیلن با هم خوب میشن شما این وسط خودتو خراب نکن ، پاشو خیلی عادی برو پایین 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا