2777
2789
عنوان

ذکری که رد خور ندارد

7865 بازدید | 45 پست

سلام.دوستان میخوام واستون از ذکری بگم که رد خور نداره.من خودم همه دعاها رو اغلب خودم اما این ذکر واقعا کارگشاست.اونم ختم 12 مرتبه یا علی در مسجده.ما بینش حرف نزنیدااا.کلا 3 ساعت طول میکشه.ایشالله همتون حاجت روا بشید.واسه منم دعا کنید.

۱۲ مرتبه ۳ ساعت طول میکشه؟

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ۱۲ هزار مرتبه من هم ازش حاجت گرفتم واقعا رد خور نداره یک بار ۱ حاج آقایی پای منبر می گفت بریم بالا سر مرده و دوازده هزار مرتبه یا علی بگیر اگه زنده نشد هرچی میخوای به من بگو البته منظورش این بود که خیلی حاجت میده

لطفا واسه سلامتی نی نی م یه صلوات مهمونم کنین 
البته ۱۲ هزار مرتبه من هم ازش حاجت گرفتم واقعا رد خور نداره یک بار ۱ حاج آقایی پای منبر می گفت بریم ...

شما چند مرتبه خوندی حاجت گرفتی ؟ فقط باید ۱۲ هزار مرتبه بگیم یا علی یا ادامه هم داره ؟

🍀
شما چند مرتبه خوندی حاجت گرفتی ؟ فقط باید ۱۲ هزار مرتبه بگیم یا علی یا ادامه هم داره ؟

آره دیگه پشت سر هم میگی یا علی من تند تند گفتم دو ساعت و نیم طول کشید ده روز پیش حاجت گرفتم

لطفا واسه سلامتی نی نی م یه صلوات مهمونم کنین