سلام.دوستان میخوام واستون از ذکری بگم که رد خور نداره.من خودم همه دعاها رو اغلب خودم اما این ذکر واقعا کارگشاست.اونم ختم 12 مرتبه یا علی در مسجده.ما بینش حرف نزنیدااا.کلا 3 ساعت طول میکشه.ایشالله همتون حاجت روا بشید.واسه منم دعا کنید.
سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته ۱۲ هزار مرتبه من هم ازش حاجت گرفتم واقعا رد خور نداره یک بار ۱ حاج آقایی پای منبر می گفت بریم بالا سر مرده و دوازده هزار مرتبه یا علی بگیر اگه زنده نشد هرچی میخوای به من بگو البته منظورش این بود که خیلی حاجت میده