2777
2789
عنوان

بیاید بیادی مثل سوم میکروبلیدینگ منو ببینید.

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
از روبه رو نمیذارن چون به نامتقارنی پی میبریم

و دیگه نمیاید پیشم و من ۱۰ ملیون تومنی که خرج کردم الکی هدر میره و افسرده میشم میوفتم گوشه خونه وخود کشی میکنم.

عشقم میگم نور بده اون عکس اولیه هم خودش توخونه گرفته بود.

من یادم میره اول کار عکس بگیرم مثلا مدل دومم عکسی از اولش ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما براتون رنگ فاسد زده. یا تازه کار الکی بوده . خطارو کنار هم زده بعد پخش شده .مثل قاب وسایه. ن ...

عزیزم این یارو امریکا دوره دیده 

بعدم خواستی پیجشو میدم

خودش رنگ اصل امریکایی زده که الان نمیره به خاطر چن تومن کمتر نمیاد خودشو خراب کنه و شهرتشو

من که پشیمونم کاش گول این عکس ها رو نمی خوردم 

عالیه عزیزم یه سوال الان بهترین روش واسه ترمیم ابرو چیه که ماندگاریش بالا باشه و خیلی طبیعی باشه؟

ماندگاری بالا یعنی قاب وسایه.

ولی مثل ایزام میمونه من ی که کارمه ازش متنفرم.

ولی طبیعی بخوای همین میکرو بلیدینگ.

بعد یک ماه بیای ترمیم اگه پوستت چرب نباشه تا یه سالم میمونه شایدم بیشتر بستگی به پوست خودت داره.

بعد هر ۶ ماه یا یکسال ترمیم کن.

عزیزم این یارو امریکا دوره دیده  بعدم خواستی پیجشو میدم خودش رنگ اصل امریکایی زده که الان نمی ...

شاید مشکل از پوستتونه اخه خواهر منم یکساله میکرو انجام داده.

خط خطه.

چون پوست مشتری خیلی تاثیر میزاره خیلی زیاد.

من 3 ففته پیش انجاو دادم وقرار هفتع دیگه برم ترمیم-ام بیشترش رفته-یعنی کارشون ایرادداشته؟

ن اگه بعد یک ماه رفتی ترمیم وکمتر ۵ یا ۶ ماه بازم رفت دوتا احتمال هست یا پوستتون خیلیییی چربه.

یا رنگشون بی کیفیت بوده.

نامتقارن که آره هس نه توش خالی نشده اون خط هاش دیده نمیشه و مث سایه ای هس که خودم پرش کردم😢

خدا خیرت بده خوب شد گفتی

منم خیلی دوست داشتم برم اما اونجوری که میگی افتضاحه

مهم خط خطی بودنشه