2777
2789
عنوان

ادم شدن بعد کربلا رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 63 پست

خدا برات نگهش داره .خوشبخت تر بشید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂🤔 جوجه رو آخر پاییز میشمرن!!!  یکم صبر کم کم ریست می شه و برمی گرده به تنظیمات کارخوانه ...

👌😜😂😂

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
اوهوم فکر نمیکردم اصلا اینجوری شه-بهش نمیاد این کارا-نماز میخونه انقد بامزه میشه     &nb ...

😂❤️اخ‌اخ منم‌ دور نامزدم بگردما😂😂قشنگ میخونه ها ولی من کافرم اینجا فقط :/

هیچکس نمیتونه یه شبه عوض شه مطمئن باش

امیدوارم همینطور بمونه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

ان شالله همینجوری بمونه.

من کلا حجاب داشتم ولی از عید که رفتم کربلا و اومدم حجابم بیشتر شده. مثلا قبلا شال و روسری رو معمولی سر می کردم الان مثل لبنانی ها می بندم.

جو نیست. نظرم نسبت به  پوششم عوض شد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اوهوم فکر نمیکردم اصلا اینجوری شه-بهش نمیاد این کارا-نماز میخونه انقد بامزه میشه     &nb ...

همسرمنم بعد تولد دخترم کلا برگشت مشروب کنار گذاشت بعد کار مستقیم خونه میاد دور دوستاش رو کلا خط کشید ازهمه مهم تر نماز خون شد الا حتی نماز صبحشم قضا نمیشه امسالم رفت کربلا 

ان شالله همینجوری بمونه. من کلا حجاب داشتم ولی از عید که رفتم کربلا و اومدم حجابم بیشتر شده. مثلا ق ...

اینم رفته عظمت کربلارو دیده فک کنم برای همینه-کلا سوسوله تعجب میکنم میبینم رو حرفاش واستاده