2777
2789
عنوان

تعیین نام

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 31 پست
سادات اصلا قشنگ نیس که چی بشه اخه مثل پیرزنا به بچه بنده خدا میخواین از الان بگین سادات

ما محلمون ی پیرزن هست بهش می گیم سادات خانوم 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن اول خود اسمو و معنیشو دوست داشته باشی و مناسب باشه، بعد هرچی بود از اول بعدش بگید سادات بعد یه مدت تو زبون راحت میچرخه. مثلا گندم به نظر من معنای بالایی نداره، برکت هست درست ولی مقام انسان بالاتر از نباتات هست.اسمای بهتری هم هست

با سادات اسما بی که گفتین نمیشه یعنی خیلی سخت رو زبون میاد اما اسمای قشنگی ان. خصوصا گندم .  شاید بگن قدیمی شده هر چیزی قدیمی بشه دلیل بر بد بودن نیس اتفاقا اسمای انتخابیتون خیلی خوبه . اسم باید معنا و مفهمومش مشخص باشه . مثل باران ، نیلوفر ،رز ، مهتاب ، مهسا ،  مهرسا ،

ای که از کوچه معشوقه ما میگذری  بر حذر باش که سر میشکند دیوارش....
ما محلمون ی پیرزن هست بهش می گیم سادات خانوم 

مادرشوهر خاله منم بهش میگفتن سید خانوم

هیشکی اسمشو نمیگف واسه همون بنظرم این چیزا دیگه از مد افتاده خصوصا واسه یه بچه کوچیک

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اگه آذری هستی غزل نزار.  گندم باز بهتره. هر چند بهش میگن گندم یا جو؟؟!!!! سوگند خیلی قدیمی شد ...

خخخخ..مامانمم اولین بار گفتم گندم چطوره؟گفت عالیه بچه بعدیتم بذار جو که بهش بیاد.نه اذری نیستم..

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
سادات اصلا قشنگ نیس که چی بشه اخه مثل پیرزنا به بچه بنده خدا میخواین از الان بگین سادات

نه سادات صدا نمیزنیم..فقط خواستم تو شناسنامه ثبت میشه یکم همخوانی داشنه باشه.وگرنه بخوای سادات صداش بزنی خیلی سنگینه

سعی کن اول خود اسمو و معنیشو دوست داشته باشی و مناسب باشه، بعد هرچی بود از اول بعدش بگید سادات بعد ی ...

جالب بود نطرتون..اینطوری راجع بهش فکر نکرده بودم.مرسی😍

چه ربطی داره،سادات از ازل تا ابد محبوب هستن،مثلا چون به یه پیرزن میگن فلانی خانم، به شما بگن الهه خا ...

اتفاقا ماهم یه پیرزن فوق العاده بداخلاق تو محلمون داریم اسمش نباته..بهش میگن ننه نبات..حالا اسم دختر شاهرخ استخری هم نباته..دلیل نمیشه اسم زشتی باشه