2777
2789
عنوان

چرا بچم دنیا نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 73 پست
خواهش می کنم. بله. میگن از تاریخ ان تی و 4 روز بعدش روز تولد نی نی هست. انشااله به سلامتی بغلش بگی ...

باباش هم ابان ماهیه😁مرسی عزیزم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم قدمش مبارک باشه😍 توروخدا تواین حال وهوات برا منم دعا کن به زودی بچه دار شم یه بچه ی سالم ...

آخی عزیزم یه جوری گفتی خدا شاهده اشکم درومد،خدا انشالله حاجتتو بده،چند سالته؟؟

شاید بایدسز بشی

دکتر معاینه کرد گفت لگنت برا طبیعی خوبه ولی بچه هنوز بالاست .چیزی نگفت ک باید سز کنم اخه

هیچ حتی یک سانتم باز نیست

چراسزارین نمیشی

دکترتحریک نکرد

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
طبیعی سخت تر که

اخه کم خونم واهن بدنم پاییه تو سز ممکنه خونریزی کنم و بعدش بستری کنن از این میترسم

آخی عزیزم یه جوری گفتی خدا شاهده اشکم درومد،خدا انشالله حاجتتو بده،چند سالته؟؟

۲۰

آخه یه سال ونیم طول کشید تا حامله شم بعد که شدم تو ۶هفته سقط شد.از سقطم ۶ماهه میگذره

شوهرم بچه میخواد دلم براش میسوزه

عزیزممم قدمش مبارک باشه😍 توروخدا تواین حال وهوات برا منم دعا کن به زودی بچه دار شم یه بچه ی سالم ...

ان شاالله عزیزم خدا کنه هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز شه😊💝

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد.منم اونوقتا میترسیدم ولی خداروشکر مشکلی نداشتم. وای پسر من ...

خدا کنه. ولی همه میگن مثل خودت تنبله فقط بخور و بخوابه😂