2777
2789

خانما دخترم یه ماهشه الان بقلم بود سرپا بودم داشتم رو اپن شیرخشکشو درست میکردم. اونم سرشو گداشته بود رو شونم. یهو تا کمر خودشو کشید عقب😭😭😭 وای حالم بده نمیدونم چطور بفهمم خدایی نکرده مشکلی براش پیش اومده یا نه؟ طبق معمول شیر خورد خوابید. خودم تنهام

عزیزم پشت زده نبایدبچه رویک دست بغل کنی 😐نه انشالله چیزیش نیست

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بدنش قشنگ دست میزدی میدیدی درد داره گریه میکنه یا نه

ولی مشکلی نیست دختر منم یبار از کریرش افتاد کف ماشین ۲ماهس بود هیچیش نشد خداروشکز اینجور مواقع میگن فرشته ها مراقبن ولی عین هپین موردی ک گفتی برا دختر خالم پیش اومد الان مشالله ۹سالشه سالمم😘😍

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

مرسی ازتون خانما. کمرشو ماساژ دادم هیچ عکس العملی نشون داد. موقع شیرخوردنم پاهاشو تکون داد. خودم تنهام مجبورم بقلش کنم کارامو بکنم. خیلی بده تنهایی😭😭😭

چيزيش نشده

واي خيلي كار خطرناكي كردي

من دخترم تو هفت ماهه

هنوز يه دستي بغلش نميكنم، چه برسه به اينكه با اون دستم آبجوش و شيرخشك درست كنم!

هيچ وقت چنين كاريو ديگه نكن خدارحم كرده بهت

چيزيش نشده واي خيلي كار خطرناكي كردي من دخترم تو هفت ماهه هنوز يه دستي بغلش نميكنم، چه برسه به اي ...

درس عبرت شد واسم دیگه. اولین بچه خیلی سخته بزرگ کردنش😞

مرسی ازتون خانما. کمرشو ماساژ دادم هیچ عکس العملی نشون داد. موقع شیرخوردنم پاهاشو تکون داد. خودم تنه ...

آغوشی بگیر توی خونه ببندش به خودت قشنگ دو تا دستت آزاده و میتونی به همه کارهات برسی. 

یا میتونی از این آغوشی ها که یه پارچه داره بچه رو به خودشون می بندن درست کنی. مثل قدیم که بچه رو می بستن به خودشون. تازه بچه هم کیف میکنه

آغوشی بگیر توی خونه ببندش به خودت قشنگ دو تا دستت آزاده و میتونی به همه کارهات برسی.  یا میتون ...

آخه خودم وزنم خیلی بالا نیس. یه ذره بقلش میکنم که بخوابونمش کتفو شونه و دستام درد میگیره. آغوشی بگیرم خسته میشم