2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر نپرس تا نظر ندن

اسمي رو كه انتخاب كردي يا تا زمان تولد به كسي نگو

يا وقتي گفتي ازشون نپرس نظرتون چيه!

بگو اسمش فلانه و تمام، همونم صدا كن طوريكه جرات نكنن نظر بدن

فقط خودت و همسرت مهميد

درسته كه مادر بارداري رو تحمل ميكنه و زايمان و سختي ها رو اما خب پدر هم حقي داره و بايد هر دو اسم رو بپسندن

ما دو نفري انتخاب كرديم 🌹

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بچه هم برای پدره هم مادر

خوب هردو تصمیم بگیرن وتوافق کنن

ازاینکه بگن زحمتش من میکشم حق من اسمش بزارم به نظرم خیلی توزندگی مشترک  این مسائل وحرفهاو...راه نداره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اینکه پیشنهاد بدن فرق داره با اصرار و غیره مثلا خواهر خودم گفت این اسم هم قشنگه .ولی مادر شوهرم اصرار و کلی برنامه داشت :اگه پسر شد ...اگه دختر شد .....اسمو باید بزرگتر انتخاب کنه و بی احترامیه رو حرفش حرف زد ..جالبه اسم بچه هاشو دیگران انتخاب کردن و همیشه غصه میخوره ولی خودشم میخواست همین کارو برای من بکنه ..البته من اصلا اهمیت ندادم و اسمشو خودم انتخاب کرده بودم همسرم هم خیلی خوشش اومد ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

هم دخترم هم پسرم خودم انتخاب کردم شوهرمم قبول کرد 

سر دخترم مادر شوهرم قهر کرد می خواست اسم خودشو بزاره رو دخترم 😕

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔