2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مظفری تصادف کرد و بیهوش شو عملش کردن بهوش اومد ستایشم ب همه گفت میخاد ازدواج کنه

همه هم پاشدن رفتن از سر میز و قهر کردن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
همه هم پاشدن رفتن از سر میز و قهر کردن

اون همه غذا دست نخورده موند😂😂 من بودم شاممو باخودم میبردم حداقل

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
مظفری تصادف کرد و بیهوش شو عملش کردن بهوش اومد ستایشم ب همه گفت میخاد ازدواج کنه

فک کن ۴۵ دقیقه فیلم میده شما در دوخط ونیم خلاصش کردی خاک تو سرشون با این فیلم سازیشون فقط مردم رو دق میدن 

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 

قسمت های قبلی این بود که این پدر شوهره ستایش و دوست نداشت پسرش باهاش ازدواج کرد بعد اون زن برادره شوهر ستایش اومد واسه شوهر ستایش پاپوش درست کرد تو ماشینش یک نفر مواد گذاشت و شوهره این و به کشتن داد بعدم پدر شوهره خیلی پولدار بود زن برادره فلج شد شوهرش رفت یه زن دیگه گرفت اون عروس جدید کلاه برداری کرد پول پدرشوهره رو بالا کشید بعدم نقشه کشید شوهرش و کشت بعد ۲۰ سال همون عروسی که شوهره ستایش و به کشتن داد همون شخص به دختر خودش مواد میداد و دخترش و معتاد کرد مادره هم فلج و لال بود فقط عذاب میکشید