2777
2789

۱۱ماهشه ابریزش و عطسه داشت دیروز بردم دکتر بهش استامنیفون و ستریزین و دیفن هیدارمین داد 

فقط ستریزین بهش دادم بقیه رو دلم نیومد بدم

اما هنوز خوابه  ...ستریزین خواب اوره مگه. دکتر گفته ۱سی سی در روز من ی قاشق چایخوری   دادم. قاشق کوچیکه سرویس 

دیفن ندی ها زیر ۲ ممنوعه

یسری دکترا هنوز شعور ندارن داروهای مضر ندن

همه جای دنیا دیفن زیر ۲ ممنوعه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

قاشق چایی خوری یک و نیم سیسی هست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بردیش دکتر وقتی نمی خوای بهش دارو بدی خب بده تا زودتر خوب بشه 

امضات یعنی چی؟  

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

ببين تا حد امكان درمان گياهي و استراحت و ... 

اگه جواب نداد درمان شيميايي 

ببر پيش دكتر طب سنتي اگه خوب نشد متخصص أطفال و درمان دارويي ... 

من خودم دانشجو ام هر وقت مريض مياد باهاش دعوام ميشه انتظار داره برا هر چيز كوچيك يه كيسه دارو بديم 

متاسفانه فقط ايران اينجوريه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

چجوری هنوز دیفن هیدرامین میدن!!!

زیر دو سال ممنوع شده که

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اگه فقط ابریزش بینی و عطسه است حساسیت هست و همون سیتریزین خوبه 

ولی اگه ابریزش دهانی و عطسه واس دندونه که باید سرش داغ تر از بدنش باشه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

ببين اكه تب داره استامينوفن هم بهش بده اما ديفن نده .من يادم هست ني نيم كه كوجيك بود دكترش ميكفت براش بخور بذار به نوزاد هيج دارويي جز استامينوفن نميتونم بدم 

هميشه با سرنگ به بچه دارو بديد كه كم وزياد نديد

مرد از زن در زندگي دو چيز ميخواهد (نشاط و سازگاري) و زن از مرد در زندگي دو چيز ميخواهد (اعتماد و احترام ) مواظب اين دو چيزهاي مهم در زندگيمان باشيم.  

دیفن هیدرامین حتی زیر ۶ سال هم ممنوع شده! قبلا زیر دو سال ممنوع بود

بله ستیریزین خواب آوره. با قطره چکون یک سی سی بده. چای خوری نده

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی