2789
عنوان

دلم‌میخواد برم رو تخت خودممم چرا جو گرفتم عاخههه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 78 پست
من میرمم...محلشم‌نمیدم .... بهتررر از شاقولوسه که😁😁

چرا میری  ک بعد بخای برگردی ...ریدی  آبم قطه

د  برو درس# عبرت   

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خندم میگیره 😁😁😁 ما دو چل افتادیم به هم. نمی دونی که...ولی میرم...کمرم رگ به رگ شدد

برو خدا ب همرات 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
من خودم بدون بالسم خوابم نمیبره تنگی نفسم دارم‌همسرم بخواد بغلم کنه تو بغلس باسم نمیتونم بخوابم اصصن ...

وای منم با بغل اینجوری ام زیادم وول میخورم.ا ن بغل کردنم که گفتم در حدی که آشتی کنیم تحمل میکنم بعدش دوباره واسه خواب نخود نخود میکنم

پاشووو برووو  فردا هم دید خندش میگیره من یه بار با متکام رفتم اونم پی اس بازی کرد و نیومد اخ ...

کاراتو کردی 😆

کاربریم 3 ساله شد😍 الکیییی لغو شدم خدایاااااامرسی بخاطر سوپرایز قشنگت 😍💟🙇
وای منم با بغل اینجوری ام زیادم وول میخورم.ا ن بغل کردنم که گفتم در حدی که آشتی کنیم تحمل میکنم بعدش ...

ارهرواقعا یه توخواب راحتیم اونو دیگ ازمون نگیرن  والا 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
من خودم بدون بالسم خوابم نمیبره تنگی نفسم دارم‌همسرم بخواد بغلم کنه تو بغلس باسم نمیتونم بخوابم اصصن ...

من بالشتمووو زدم زیر بغلم‌اومدم....گفت کجاااا میری..بعد اومد از رو تخت تی وی رو روشن کرد منم تو اتاق هی رفتم  اسپری دندونم و بیارم دیدم ریییز میخنده میگه عزیزم چدا نمیخوابی 😁

من بالشتمووو زدم زیر بغلم‌اومدم....گفت کجاااا میری..بعد اومد از رو تخت تی وی رو روشن کرد منم تو اتاق ...

واییی خدا 😆😆 چه غمی تو دلت بوده اون لحظه فک کن از اتاقمون بریم بیرون برو قشنگ بخواب سر جات 

آررره میرممم ...من رگ‌به رگ‌بشم‌اون بخوابهههه😁😁هر چیممم صداااا آهنگ موبایلموووو زیااااد کردممم. عص ...

منم یبار با شوهرم قهر کردم جامو جدا کردم 

اون گرفت سرجاش خوابید 

پریز برق بالا سرش اومدم شارژرم دربیارم شارژر تلفن بی سیم به چه بزرگی سنگینی خورد تو پیشونیش😂😂😂

دلم خنک شد 

هروقت بخوام شارژرم دربیارم سرش بلند میکنه از اون قضیه دیگه ترسیده