2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام ابرو بکارم

15457 بازدید | 96 پست

کسی تاحالا کاشته راضی بودید؟

شنبه وقتمه دارم روز شماری میکنم از اون طرفم یکم میترسم از آمپولی که تو ابرو میزنن واسه بی حسی

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون کاشت الان چهارماهه

قشنگ داره ابروهاش پر میشه البته قبلش اصلا ابرو نداشت حتی یه دونه تار تتو بود فقط

معرکه شده کلی سنش کمتر نشون میده جوان تر به نظر میاد... ولی بی حس نکردناااا میگفت بردن اتاق عمل بی هوش کامل کردن از پشت سرش موبرداشته بودن به ابروش زده بودن ... بعد از کاشت هم مو نداشت بعد کم کم دراومد....

گفته تا شهریور کامل پر پشت میشه مثل ابروی طبیعی

زنداداشم کاشته خیلییی زشته، بعد عین موی سر درمیادسه روزی یه بار بایذ قیچیش کنه

اگه خواب ابروش رو خوب درآورده باشه خیلی خوب میشه

درضمن به جنس مو هم بستگی داره موهای ضخیم و فر یا موهای خیلی لخت اصلا خوب نمیشه

من موهام حالت داره و تقریبا نازکه بنظرم خیلی خوب بشه

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

منم با شوهرم واسه کاشت مو خودش رفته بودیم نمونه کارای کاشا ابروشونو دیدم از نزدیک اصلا خوشم نیومد

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

وااااااااای نننننننننهههه نکن که پشیمون میشی رفته بودم برا هاشور یکی اومد کاشته بود میگفت بهترین جای تهران کلی هزینه کردم خون گریه میکرد التماس میکرد با هاشور درستش کنه میگف میخوام برم دکتر پوست اگه میشه بسوزونه برام کلا هاشور کنم!عین ریش درومده بود بعد میگف بلند میشه هی قیچی میکنم وز وزی شده بود اصلا افتضاح ادم هوقش میگرف عین این بود که کلی موی زبر و زخیم بچسبونی ب ابرو اونجوری زبر و ایستاده میشه

اگه خواب ابروش رو خوب درآورده باشه خیلی خوب میشه درضمن به جنس مو هم بستگی داره موهای ضخیم و فر یا م ...

من فکر کردم فقط مال زنداذاشم اینطور شد فهمیدم کلا اینطور حتی کاشت دائم مژه هم میگن زشته