2777
2789

بچه ها من چند ساله قبل از پریودم لکه بینی دارم همین

دیگه بقیه علائمی که مربوط به آندومتریوماس ندارم

چند وقت پیش سونو شدم گف تو یه کیست آندومتریوما داری و برام دینوژست نوشت بخاطر همین از روز چهارم پریودم ( روزی که سونو شدم چهارم قاعدگیم بود) دینوژست خوردم تا 15 قاعدگیم

15 قاعدگیم دکتر دیگه ای رفتم معاینه ام کرد گف اصلا از این کیستا نداری سونو رو تکرار کن

منم تکرار کردم و سونو هم تایید کرد که من کیست ندارم بخاطر همین دیوژست رو قطع کردم(یعنی از چهارم تا 15قاعدگیم دینوژست خوردم)

الان از موعد پریودم هفت روز میگذره و فقط لکه دارم

چی کار کنم عوارض دیوژسته که کامل استفاده نکردم؟

تو رو خدا اگر کسی تجربه داره بگه

من وروژست میخورم

شاید ازبین رفته کیستت

چقد بود اندازش؟

موقع مصرفش دردم داشتی؟

کلا لکه بینی از عوعرضشه.من رفتم دکتر گفت اسیدمفنلمیک بخور خوردم قطع شد البته من وسطای مصرفش لکه بینی شدم

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وروژست میخورم شاید ازبین رفته کیستت چقد بود اندازش؟ موقع مصرفش دردم داشتی؟ کلا لکه بینی از عو ...

خب چرا پریود نمیشم دیگه

شاید به نظرت اشتباه کردم قطعش کردم؟

کلا یازده روز خوردم

اندازه کیستم 39 میلیمتر بود

ولی اگر واقعا کیست داشتم مگه میشه تو یازده روز خوب بشه؟

اره درد تخمدان داشتم وقتی دینوژست می خوردم قطع کردم خوب شدم

من خیلی راجبش سرچ کردم لکه بینی از عوارضشه کاملا طبیعیه

شاید کیستت ساده بوده ب هر حال خدا رو شکر کن عزیزم 

منم دارم تازه فهمیدم حالا قرصا کامل تموم شه میرم سونو سعادت تو اندومتریوز خیلی دقیقه.

من حتی شنیدم ممکنه تا دو ماه پریود نشه ادم کاملا طبیعیه

من خیلی راجبش سرچ کردم لکه بینی از عوارضشه کاملا طبیعیه شاید کیستت ساده بوده ب هر حال خدا رو شکر کن ...

خیلی نگرانم

مرسی از دلگرمیت روشناجون

آخه من قصد بارداری دارم

با این وضعیتی که دارم خیلی بهم ریختم

خیلی نگرانم مرسی از دلگرمیت روشناجون آخه من قصد بارداری دارم با این وضعیتی که دارم خیلی بهم ریختم

فدای تو عزیزم منم تو اقدام بودم همسرم واریکوسل داشت بعد عمل کرد اوکی شد حالا من این کیس در اوردم فعلا بهم اینو دادن

انشاالله هر دومون بهترین نتیجه رو میگیریم توکلت بخدا باشه

فدای تو عزیزم منم تو اقدام بودم همسرم واریکوسل داشت بعد عمل کرد اوکی شد حالا من این کیس در اوردم فعل ...

انشالله عزیزم

ولی توام یه سونو دیگه بده ساید ساده باشه

چون تشخیص آندومتریوما خیلی سخته

علائمت چیه؟ می خوای باردار بشی؟ کیسه آب گرم بزار دردش کم میشه

من یه علایم داشتم همیشه از اول درد زمان نزدیکی خیلی دکتر رفتم گفتن طبیعیه تا اینکه تو سونو واژینال اذیت شدم بعد متوجه شدن اندو دارم و بعد گفتن ای وی اف بیار نرفتم فعلا این داروعه رو میخورم.یه علایم دیگم موقع عادت درد از معقد دارم اندازه دو روز حالا نمیدونم ربط داره یا نه

والا از کرسی استفاده میکنم دردش کمتره خداروشکر انگار گرما اثر داره واقعا

انشالله عزیزم ولی توام یه سونو دیگه بده ساید ساده باشه چون تشخیص آندومتریوما خیلی سخته

دو بار قبل سونو دادم گفتن اندو حالا ماه بعد میرم دکتر سعادت داپلر واژینال اون دقیق هست چسبندکی رودرم برسی میکنه

چند نفر گفتن نیاز نیس برو اقدام ولی میخوام خیالم راحت شه

من یه علایم داشتم همیشه از اول درد زمان نزدیکی خیلی دکتر رفتم گفتن طبیعیه تا اینکه تو سونو واژینال ا ...

اوهوم من لکه بینی دارم فقط

انشالله مشکل هردومون حل بشه توکل بخدا