2777
2789
سلام اسی.منم دوقلو باردارم ۱۳هفته سونو ان تی گفت یکی دختره اون یکی معلوم نیست.میشه به سونوش اعتماد ...

ای جاااان مبارکه خوش اومدی 😊😊😊 بستگی به سونو داره. منم رفتم گفت احتمالا یکی پسر یکی دختره بعدا که رفتم مطمئن شدیم. خدا حفظ کنه جوجه هاتون رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون لاغر بودم و همچنانم وزنه زیادی اضافه نکردم از اولش کمر درد زیاد داشتم الان نزدیک به 4 ماهه دارم شیاف پروژسترون میزنم هر 12 ساعت یکبار .

تازگیم خیلی نفس کم میارم😢

من چون لاغر بودم و همچنانم وزنه زیادی اضافه نکردم از اولش کمر درد زیاد داشتم الان نزدیک به 4 ماهه دا ...

ای جان چقدر شرایطت سخت بوده ... ان شالله بقیه اش اسون بگذره واست. 

من یه چهارده کیلویی اضافه کردم😅 برنج و نون و شیرینی کم میخورم دیگه. دو هفته هم هست امپول فیلولایف میزنم برای جلوگیری از زایمان زودرس

ان شاالله  شمام به آسونی این چند وقت دیگه رو طی کنید....

شما سونوگرافی رفتی چطوری بودن؟ به من گفت دوتاشون سفالیکن خیلی دوست دارم طبیعی بشه بیارم ولی دو تا دکتر رفتم گفتن ما اصلا ریسک نمیکنیم. همین الانم که سی هفته ام روزی سه تا قرص و هفته ای یه امپول میزنم برای زایمان زودرس😂

شما سونوگرافی رفتی چطوری بودن؟ به من گفت دوتاشون سفالیکن خیلی دوست دارم طبیعی بشه بیارم ولی دو تا دک ...

من بخاطر این که یه بندناف دارن بچه ها دکتر گفت از همون اول باید سزارین بشم .

میگماا دوقلو ها اگه زودرس به دنیا بیان تا چند هفته زنده میمونن؟

شما سونوگرافی رفتی چطوری بودن؟ به من گفت دوتاشون سفالیکن خیلی دوست دارم طبیعی بشه بیارم ولی دو تا دک ...

راستی شما از چند هفتگی شروع کردی به قرص خوردن و آمپول زدن واسه زایمان زود رس؟

چه قرصی میخورید؟

من بخاطر این که یه بندناف دارن بچه ها دکتر گفت از همون اول باید سزارین بشم . میگماا دوقلو ها اگه زو ...

ای جانم نی نی ها همسانن😍😍😍😍😍 تو فامیل ما دوقلو زیاده یکیشون که زود دنیا اومد سی و دو هفته بود بچه ها تو دستگاه بودن چند روز. یادم نیس چقدر.

راستی شما از چند هفتگی شروع کردی به قرص خوردن و آمپول زدن واسه زایمان زود رس؟ چه قرصی میخورید؟

من دو هفته پیش یعنی هفته بیست و هشت درد پریودی داشتم و انقباض. لز همون وقت برام شروع کرد استراحت داده دیکه بیرون نمیرم و غذا نمیپزم.