2777
2789
عنوان

خیانت

863 بازدید | 52 پست

سلام دوستان

یبار این تاپیکو زدم دوستان زیادی جواب ندادن

اگه بفهمید شوهرتون با دخترای دیگه پیام میده و باهاشون حرف میزنه چیکار میکنید؟

یجورایی هرزه و چشم چرانه

اگه بچه کوچیک هم داشته باشین چی؟

جرات و ارده و پشتوانه طلاقم نداشته باشین اونوقت چی؟

خدایا شکرت ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بابد اخلاقتو تغییر بدی اینم مستلزم مراجعه به دکتر روانشناس خانوادست

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

گاهي زنا احساساتشونو میکشن میشه همین کر لال بودن ولی اگه قوی بودم و جراتشو داشتم میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم همیشه حسرت ادمای با اعتماد به نفس و محکم و میخورم

خدایی که به شدت کافی است 

واسه خودت هدف پیداکن بی افت دنبالش..کون لق شوهره واون هرزه..بچه هارم بهترین وجه بزرگ کن وتامیتونی شوهره را تیغ بزن

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
جدا؟ یعنی حتی به روشم نمیارید؟ چحوری باهاش زندگی میکنید؟

نه اصلا 

چون نتیجه عکس داره بدتر میشه

هیچی نگو

به روش نیار که براش عادی بشه 

همین که زندگی نسبتا آرومی داری بخاطر بچه خوبه

بهش فکر نکن

عوضش با پسرت خانوادت باش و گردش تفریح 

انگار نه انگار

فکر کن دعوا کنی به روش بیاری نتیجه چیه؟ 

بیشتر میره

خرجی رو نمیده

اذیت میکنه

دیگه جلو روت دختر میاره،

پس شتر دیدی ندیدی 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

من نمی تونم، با تمامه بی پشنوانه بودنم میرفتم، بالاخره تا یه جاییش سخته ولی خوبیش اینه که خودم زندگیمو میساختم، بهتر از اینه که تا اخر عمرت بدبخت زندگی کنی و از زندگیت لذت نبری. مگه ادم چندبار فرصت زندگی داره  

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌