پریسا_ام مدیر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 عنوان 😢😢خیلی نامردیه بخدا | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 24 پست چن روزه یه خانواده تازه اومدن به همسایگیمون نادره اینقد بچشومیزنه 😢بچه جیغ میزنه گریه میکنه که یهو صدای داد ی مرد میاد و طفل معصوم ساکت میشه😢 پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤ 1398/07/28 | 20:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خفما عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 3933 وای،دیگه من این بچه تو فکرم نمیره بیرون،تا چند روز.،فقط بگو صدای اون مرد که میاد پشتیبان بچه اس،درسته؟
دلپسند عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1042 مورد بوده بچه جوری جیغ وگریه میکرده انگار زیر ساطور بوده😖ولی خداشاهده دستم بهش نمیخورد ،بچه خودم😬
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 بعضی بچه ها نق نقو ان بچه من یه گریه هایی میکنه اگه کسی بشنوه فک میکنه دارم فلکش میکنم مثلا ی ... دخترمنم همین جوری گریه میکنه نق نق میکنه بهانه های الکی یعنی هرکی بفهمه فکرمیکنه دارم باچوب میزنمش خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
خفما عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 3933 اره ۲.۳ سالس گلوم ترکید،یا خدا،.هر جورشده غیر مستقیم کمکش کنید،اگه اون لحظه ب ی بهونه رفتی در خونشون،اگه بچه داری به بهانه ی توپش برو،
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 اره ۲.۳ سالس طفلی کوچک هست شایدبهانه میگیره مطمئنی کتک میزنش خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14922 دخترمنم همین جوری گریه میکنه نق نق میکنه بهانه های الکی یعنی هرکی بفهمه فکرمیکنه دارم باچوب میزنمش مال منم زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
پریسا_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 ازکجا فهمیدی میزننش قشنگ مشخصه بچه ترسو و گوشه گیر شده 😢ی بار با مادرش داشتم سلام احوال پرسی میکردم دست بردم روسریمو درست کنم بچه بغض کرد😢 پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤
پریسا_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 وای،دیگه من این بچه تو فکرم نمیره بیرون،تا چند روز.، فقط بگو صدای اون مرد که میاد پشتیبان بچه اس،در ... ن متاسفانه میگه اههههه بس کن دیگه خفه شید پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 قشنگ مشخصه بچه ترسو و گوشه گیر شده 😢 ی بار با مادرش داشتم سلام احوال پرسی میکردم دست بردم ر ... طفلی دلم براش سوخت یکی مثل من تاحالاانگشتشو دوبچه ش دراز نکرده بچه م بهانه گیرنق نق همش الکی گریه میکن خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
خفما عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 3933 ن متاسفانه میگه اههههه بس کن دیگه خفه شید من نمیتونم گریه بچه بشنوم،براشون میمیرم.بزرگترین ارزوم اینه که بچه ها ناراحت نشن،هیچ بچه ای تو دنیا.خدایا،چقد ضعیفن