2777
2789
عنوان

😢😢خیلی نامردیه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی بچه ها نق نقو ان  بچه من یه گریه هایی میکنه اگه کسی بشنوه فک میکنه دارم فلکش میکنم مثلا ی ...

دخترمنم همین جوری گریه میکنه نق نق میکنه بهانه های الکی یعنی هرکی بفهمه فکرمیکنه دارم باچوب میزنمش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
اره ۲.۳ سالس

طفلی کوچک هست شایدبهانه میگیره مطمئنی کتک میزنش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
ازکجا فهمیدی میزننش

قشنگ مشخصه 

بچه ترسو و گوشه گیر شده 😢

ی بار با مادرش داشتم سلام احوال پرسی میکردم دست بردم روسریمو درست کنم بچه بغض کرد😢

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
وای،دیگه من این بچه تو فکرم نمیره بیرون،تا چند روز.، فقط بگو صدای اون مرد که میاد پشتیبان بچه اس،در ...

ن متاسفانه میگه اههههه بس کن دیگه خفه شید 

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
قشنگ مشخصه  بچه ترسو و گوشه گیر شده 😢 ی بار با مادرش داشتم سلام احوال پرسی میکردم دست بردم ر ...

طفلی دلم براش سوخت یکی مثل من تاحالاانگشتشو دوبچه ش دراز نکرده بچه م بهانه گیرنق نق همش الکی گریه میکن